Show

Komentari 47

Ljeto tek počinje: Ovu subotu u Solin stiže Neno Belan, a zatim Zabranjeno pušenje i Vanna

Ljeto tek počinje: Ovu subotu u Solin stiže Neno Belan, a zatim Zabranjeno pušenje i Vanna

Koncerti Nene Belana, Zabranjenog Pušenja i Vanne samo su dio niza u sklopu projekta Solinskog kulturnog ljeta

Nakon Kriesa, Amire Medunjanin i Zorice Kondže u srpnju, odličnim koncertom Hladnog piva započeo je kolovoz u Gradini, a po programu koji je predstavljen, izgleda da se koncertna sezona tek zahuktava. 

Rock galama

Već ovu subotu, 14.8. s početkom u 21 sat, nastupa splićanin s riječkom adresom, Neno Belan & Fiumensi. Belan je iskoristio godinu pandemije i stvarao nove pjesme. Uz njih, ovu subotu će nam odsvirati i paletu svojih starijih hitova i pjesme još iz doba Đavola.

Pišonja i Žuga u Solinu

Sedam dana nakon Belana, 21.8. u Solin dolaze, poznati susjedi iz Zabranjenog pušenja. Rock legende se vesele premijernom nastupu u Gradini. Ni oni nisu bili lijeni u pandemiji, nego su se pripremali za sezonu. U Solinu će svirati i Šekija i Ibru, preko Guzonjinog sina do Karabaje i Yuga45.

Sve bi dala da znam

U četvrtak 26.8. stiže Vanna, kojoj je ovo prvi nastup u Solinu.

Bila je pjevačica tadašnjeg najvećeg hrvatskog electro benda E.T., a u međuvremenu, Vanna se kroz desetljeća prometnula u jednu od najvećih pjevačica sa zavidnom solo karijerom i nastupima s bendom uživo. Ja Ti Priznajem, Daj Mi Jedan Dobar Razlog, Tek je 12 Sati, Ne Traži Ljubav, samo su neki od hitova iz Vannine karijere koje će pjevati zajedno s rasplesanom publikom u Gradini.

Nagradna igra

AR agency dijeli 5 x 2 ulaznica za koncert Nene Belana i Fiumensa u subotu. Kliknite ovdje kako bi saznali detalje.

Zbog pandemijskih uvjeta, organizator napominje publici da pravo na besplatno testiranje imaju sve osobe koje nemaju covid potvrde. Prodaja ulaznica i besplatno testiranje, pred ulazom u Gradinu, osigurano je dan koncerta u periodu 18:00-22:00.

Ulaznice za koncerte možete pronaći na: 

croatia-tickets.com, ili u suvenirnici Zvonimir u Solinu te caffe baru Basket u Splitu.