Obavijesti

Show

Komentari 47

Ljetos su u svadbenim salama glavnu riječ imali naši sportaši

Ljetos su u svadbenim salama glavnu riječ  imali naši sportaši
1

'DOŠLO VRIJEME DA SE MOMCI ŽENE' U sportskom svijetu posljednjih mjeseci dogodio se svojevrstan 'domino efekt'. Naime, brojni sportaši rekli su 'da', a posebno veselo bilo je u lipnju

VIDEO

Frontmen grupe Teška industrija prije nekoliko dana izmijenio je bračne zavjete sa svojom dugogodišnjom djevojkom. Ivica Propadalo (67) i Dragana Todorović (39) napravili su tulum za prijatelje u Mimari.

Ovo svadbeno veselje samo je jedno u nizu. Naime, ovog ljeta sudbonosno 'da' izgovorili su brojni poznati parovi, a posebno aktivni bili su sportaši.

Valent Sinković i Antonela Šušak

Ovogodišnju sezonu vjenčanja otvorio je veslač i olimpijski pobjednik Valent Sinković koji je oženio splitsku pravnicu, bivšu tenisačicu Antonelu Šušak. Zavjete su izrekli u zagrebačkoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog.

Domagoj Antolić i Mateja Mitrović

Dinamov kapetan Domagoj Antolić vjenčao se 9. lipnja u zagrebačkom Stenjevcu s dugogodišnjom djevojkom, ekonomisticom Matejom Mitrović. Igrač kluba iz Maksimira za kuma je odabrao najboljeg prijatelja Mateja Bagarića, bivšeg Dinamovca. 

Domagoj Vida i Ivana Gugić

Hrvatski nogometni reprezentativac s ukrajinskom adresom Domagoj Vida sredinom lipnja se oženio za sa bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanom Gugić.

Novopečeni bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada.

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, mladenci su sa uzvanicima, među kojima i kolega Ognjen Vukojević sa suprugom Andrejom Čupar, uputili na na proslavu u umaški hotel Kempinski.

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić

Samo dan kasnije, na red su došli i uzdanica kraljevskog nogometnog kluba Real Madrid Mateo Kovačić (23) i Izabel Andrijanić (23). 

Mateo je zaručnicu, s kojom je u vezi sedam godina, odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima u kojoj su se i zaljubili. 

Nakon vjenčanja, novopečeni bračni par se zaputio u zagrebački hotel The Westin gdje  će proslaviti svoj dan u društvu obitelji i prijatelja.

I 'Kauboji' pred oltarom

 

Službeno gospođa Mandalinić 😀😀❤️

A post shared by Stipe Mandalinic (@mandalinic27) on

Izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar najavio je pripreme za Europsko prvenstvo 2018., no najprije je, kaže, pustio trojicu igrača 'da se žene u miru'. U lipnju će svadbu imati Stipe Mandalinić koji je svoju vezu s Mateom Zelić ozakonio u svibnju.

Sa svojim 'ljepšim polovicama' vjenčat će se i Luka Stepančić i Sandro Obranović

Burak Özçivit i Fahriye Evcen

 

🙌🙌💫🍾🎉🎊🎀💗 #burakozcivit #fahriyeevcen #wedding

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit1984_cro) on

Turski glumac Burak Özçivit (33), domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', vjenčao se krajem lipnja s dugogodišnjom djevojkom i kolegicom Fahriye Evcen (31).

Par se vjenčao u raskošnoj Sait Halim pašinoj vili, koja gleda na Bospor i koja se nalazi u najljepšem dijelu Istanbula. Mladoženja je navodno za zakup povijesne vile dao 75.000 eura, a nagađa se da je na svadbi bilo oko 500 uzvanika.

Par se na vječnu ljubav zakleo pred obitelji i prijateljima, a na medeni mjesec su se zaputili na Maldive.

Iva Ajduković

Iva Ajduković (31) nakon pet godina veze sredinom srpnja rekla 'da' svojem odabraniku Marku Maroviću. Simpatična pjevačica vjenčala se u rodnom Sinju, okružena obitelji i prijateljima.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin