Obavijesti

Show

Komentari 11

Ljubav jača od hejtera: Lopez ne vjeruje tračevima o prevari

Ljubav jača od hejtera: Lopez ne vjeruje tračevima o prevari
10

STOP LAŽNIMA! Prvo je Alex objavio fotografije zaruka, a sada se na taj potez odlučila i pjevačica. Dokazala je 'zlim jezicima' i stala na kraj glasinama o sportaševoj navodnoj prevari

VIDEO

Da ju ne brinu glasine o prevari zaručnika Alexa Rodrigueza (43) dokazala je i Jennifer Lopez (49). Nakon što je profesionalni igrač bejzbola zaprosio pjevačicu i glumicu u subotu, a njezinim pristankom pohvalio se pratiteljima na Instagram profilu, sada je i Lopez obožavatelje počastila fotografijama zaruka. 

Naime, Jennifer je objavila niz fotografija uz koji je skromno stavila tek datum zaruka '9. ožujak', a njezini obožavatelji bili su sretni što glasine o prevari ipak nisu istina. Time je par javnosti dokazao da ih nikakvi tračevi od strane 'hejtera' ne mogu razdvojiti. 

Alex je pak na Instagramu obožavateljima pokazao i kako je točno iznenadio svoju zaručnicu romantičnom gestom. Naime, dočekao ju je s ružama na krevetu, a laticama je na krevetu napisao 'Volim te'.

Rekla je da - kratko je napisao Rodriguez i objavio fotografiju dijamantnog prstena koji je dao Jennifer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Time su budući supružnici demantirali glasine koje su procurile u javnost.

Naime, bivši igrač bejzbola Jose Canseco (54) objavio je na svom Twitter profilu kako njegov nekadašnji kolega Rodriguez vara J.Lo, i to s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canseco(46).

Zaručnik vara Jennifer Lopez? 'Jadna, nemaš pojma tko je on'
Zaručnik vara Jennifer Lopez? 'Jadna, nemaš pojma tko je on'

- Jadna Jennifer, gledam ju i ona ne zna da je Alex vara s mojom bivšom suprugom. Ona nema pojma tko je on zapravo - napisao je Canseco pa odmah pokrenuo lavinu reakcija.

Jose se s bivšom suprugom Jessicom vjenčao 1996., ali brak je izdržao samo tri godine. Prije rastave, bivši igrač bejzbola 'zaradio' je optužbe za obiteljsko nasilje, a sada je svoje spoznaje o aferi bivše supruge i Rodrigueza odlučio podijeliti s javnosti koja je ostala šokirana njegovim navodnim priznanjem. 

87th Academy Awards - Arrival

Ako do njihovog vjenčanja dođe, ovo bi za Jennifer bio četvrti brak po redu.  Najprije je bila s glumcem Ojani Noom (44), zatim s Crisom Juddom (49) te u najduljem braku s deset godina s pjevačem Marcom Anthonyjem (50) s kojim ima blizance, kćer Emme Maribel i sina Maximiliana Davida (11). Dok bi za Alexa ovo bio drugi brak. 

ANA PAOLA BAHATIM STAVOM RAZLJUTILA SVE U SHOWU: 'Jesi li ti dovoljno bogat za nju?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu