Obavijesti

Show

Komentari 38

'Ljubav je na selu': Ivica Mariji nudio konja lipicanca za udaju

'Ljubav je na selu': Ivica Mariji nudio konja lipicanca za udaju
16

Dragana je kući poslala Zorana koji je bio utučen pa je plakao. Marjana je odlučila ostaviti Daria i Bernarda i pokušala ih je dovesti do granica njihove izdržljivosti

VIDEO

Ivana Isabella odlučila je probuditi Matiju, polugola mu je došla u spavaćici što je iznerviralo Mirjanu i Rominu koje su bile loše volje zbog njezinog ponašanja. Isabella je stalno trčala oko Matije, pa su djevojke pale u drugi plan i ljutile su. Matija je odlučio posjesti cure uz kavu i rekao da mora odlučiti da jedna ide doma. Ivana mu je glasna i luda i sviđa mu se jako, Mirjana mu se isto dopala jer s njom lijepo priča, a Romina je uvijek sa strane, radi i šuti. Odluka je donesena i Romina odlazi kući. 

- Matija je ispao dvoličan i sad sam shvatila da nije tako drag i sladak - zaključila je Romina. Mirjana je pak, rekla da Matija ne treba lutku, nego nekoga tko će znati raditi, a Ivana Isabella to nije. Nakon što je Romina otišla cure su morale nahraniti zečeve, a uspjele su se i posvađati zadirkivajući jedna drugu. 

- Njoj je samo bitno da gleda gdje je Matija, ne zna ona raditi - zaključila je Mirjana. Matija je odveo djevojke u Samobor na kremšnite, a cure su odmah krenule u akciju osvajanja Matije. I dok se Isabella trudila, Mirjana je to odradila profesionalno – počela je hraniti Matiju što mu se jako svidjelo.

RTL televizija

Za to vrijeme Dane je na bračkoj plaži mazao Jasminu s uljem. A i on je nju nagovorio da i ona njega namaže. Bez obzira na idiličnu situaciju na plaži Jasmina ne vjeruje Dani da mu je ona 'najnapetija'. Marija pak misli da Dane više gleda na Jasminu, što ne čudi budući da je priznao da voli krupnije žene, kaže. Danu je zanimalo da li ga Jasmina voli, no ona mu je objasnila da ne može nekoga voljeti u dva dana. Vita je odmah komentirala da joj se to odvajanje njih dvoje na plaži čini kao loša sapunica. Kada se Jasmini pridružila i Marija, Vita je sjela sa strane i počela slikati, komentirajući opet da je ona u ovom slučaju 'kolateralna' žrtva. Također je iskomentirala i Jasmininu 'lošu figuru'.

 - Moram priznat da je trebala bar malo istesati svoju liniju, naročito noge, koje imaju 'celulitoidne' naslage jedne poodmakle tridesetogodišnjače - objasnila je na svoj način Vita dodavši da je Jasmina 'debela ženska'. 

Dane Mariju smatra ženom s kojom može ozbiljno razgovarati. Na kraju je odlučio tko ostaje - Jasmina  i Marija, a Vita odlazi kući. 

- Ja sam telepatski jedva čekala da odem - objasnila je Vita, a Dane je kao razlog naveo to što ga je maltretirala svaki dan i što se izolirala od društva. 

- Nit je sipa riba, nit je Bračanin čovjek - ljutito je rekla Vita i otišla.

Zoran je Dragani pročitao pjesmu. Dragana je bila razgaljena, no ipak mora poslati jednog dečka kući. Na kraju ostavlja Patrika i Nemanju, a Zoranu objašnjava da on mora otići. On je totalno utučen. Plače pred kamerama i na kraju zaključuje da je on bio najbolji, ali da je život nepravedan i da se 'sistem srušio'. Nije prestajao plakati. Nakon što je otišao, Dragana je dečkima dala zadatak da vade krumpire, no brzo je sve preraslo u zezanciju. Dečki su skinuli majice, a Nemanja je počeo loviti Draganu po polju i sipati joj zemlju u majicu. Patrik je bio totalno nezadovoljan ishranom i stalno je kuka kako ovdje ničega nema. Dragana je odvela Nemanju na romantičan izlet na Zrmanju, ali iz njega nije mogla ništa izvuć, a i dobio je par šamara jer ju je zadirkivao. Na kraju se ustala i otišla.

RTL televizija

Ivica i Cvijeta pričali su uz kavu. Cvijeta je otkrila Ivici da se bavila i pčelarstvom, a dotaknuli su se i pitanja djece. Ivičina kćerka je zaključila da bi ona Cvijetu odmah oženila da je na tatinom mjestu. Ivica je pitao Mariju bi li ostala u Slavoniji. Čak joj je ponudio i miraz konja lipicanca. Marija je ostala u šoku, ali mu nije ništa odgovorila. 

- Malo mi je sve to prebrzo, te priče o mirazu, o gospodarenju s konjem. Lijepo mi je to, ali zbilja prebrzo - rekla je Marija dodajući da ima osjećaj da se Ivica već odlučio za nju. 

- Mislim da bi Marija mogla biti gospodarica ovog domaćinstva u bližoj budućnosti - zaključio je Ivica.

RTL televizija

Marjana je odlučila ostaviti Daria i Bernarda i pokušala ih je dovesti do granica njihove izdržljivosti da vidi koliko su jake osobe. Poslala ih je u štalu kod njezinog brata, a navečer je odlučila jednog odvesti na večeru. Marjana je bila uzbuđena jer je po prvi put s jednim od njih provela večer na samo. Odabrala je Daria budući da je Marijanin brat Denis zaključio da je bolje radio u štali. Marjana je odvela Daria na večeru i pitala ga zašto je sam i nije u vezi? On joj je otkrio da je zadnji put bio u vezi prije dvije godine i da mu je taj prekid teško pao i nije se mogao upustiti u novu vezu. Marjana je njemu otkrila da je za njezinu zadnju vezu mislila da je to-to, ali nije. Dario joj je otkrio i da je s 22 godine bio zaručen što je iznenadilo Marjanu, no nije joj smetalo. 

- Jako mi je pomogla ova večera jer sam saznala puno stvari o njemu koje mi do sada nije rekao - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin