Obavijesti

Show

Komentari 77

Ljubavna priča traje 24 godine: S njim je u najtežim trenucima

Ljubavna priča traje 24 godine: S njim je u najtežim trenucima
13

Mirko je, kažu njegovi prijatelji, brižan i pažljiv otac koji obožava provoditi vrijeme sa sinovima. Jednom je izjavio kako mu je vrhunac subotnje večeri kada s njima gleda filmove...

VIDEO

Mirko Filipović (44) objavio je u petak kraj karijere. Zbog moždanog udara više nikada neće, kako kaže, stati u ring. Kao i uvijek, uz njega je voljena supruga Klaudija (42) kojoj je godinama bilo teško gledati borbe, a govorila je i kako zbog svega priželjkuje kraj njegove karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:10
Mirko: Imao sam moždani udar i više nikad neću stati u ring!
Mirko: Imao sam moždani udar i više nikad neću stati u ring!

Legendarni hrvatski borac iz Vinkovaca zaljubio se u tadašnju anesteziološku tehničarku iz zagrebačke bolnice 'Sestre milosrdnice' prije 20-ak godina. Nakon sedam godina veze, u listopadu 2002., vjenčali su se u crkvi Svete Barbare u Gornjem Vrapču. Cro Cop je i tog svadbenog prijepodneva odradio trening...

Mladence je vjenčao velečasni Mate Matić u crkvi udaljenoj nekoliko stotina metara od obiteljske kuće iz koje se Klaudija odselila. Par je prije svadbe živio u stanu u zagrebačkom kvartu Malešnica. 

Mirku je kum bio prijatelj iz djetinjstva Igor Jurić, a Klaudija je za kumu odabrala sestričnu Dubravku Šuker. Mladenku je do oltara doveo otac Mirko, a vjenčanje su u suzama ispratile ponosne majke Ana Filipović i Đurđa Šuker.

Svatovi su se zabavljali u lokalnom hotelu uz svirku skupine Magnusi s kojima je zapjevao i Zlatko Pejaković. Uz obitelj i prijatelje, Mirku su na svadbu došli i bivši boksački prvak Stjepan Božić, nekadašnji voditelj Hamed Bangoura, tada dogradonačelnik Milan Bandić i mnogi drugi. Mirko je tada nasmijao sve rekavši da nije imao posebnu tremu, ali da mu cijela ceremonija traje predugo.

- Najteže mi je palo što sam toliko dugo bio u centru pažnje - izjavio je Filipović. Sina Ivana (15) dobio je u ožujku 2003., a sedam godina kasnije, stigao je i sin Filip (8). Njegova supruga zbog djece je rekla da joj još teže pada što se on bori... Njegova punica Đurđa ni reprize borbi ne može gledati. 

Mirko je, kažu njegovi prijatelji, brižan i pažljiv otac koji obožava provoditi vrijeme sa sinovima. Jednom je izjavio kako mu je vrhunac subotnje večeri kada s njima gleda filmove. Prije 11 godina Ivana je iznenadio kada je u njihov dom u Gajnice doveo Jeana Claudea Van Dammea (58). Belgijac je Mirka htio upoznati jer ga je zadivilo njegovo umijeće u borilačkim vještinama. 

Mirko često puta zna reći kako će sinovima omogućiti vrhunsko školovanje i poduprijeti ih u sportu, ali da moraju steći dobre radne navike. Obojici je već, kako kaže, kupio stanove u Zagrebu jer im ne želi priuštiti stres s kreditima, ali 'bijesne' aute im neće nikada darovati. 

Cro Cop je poznat i po velikoj ljubavi prema životinjama koja seže još od djetinjstva. Mirko kaže kako voli sve životinje, a čini se da posebno voli pse. Dva je udomio iz azila, napuštenim psima pomaže novčano, vozi ih veterinarima... Njegovog pekinezera zna već gotovo cijela Hrvatska.

- Moji psi su članovi moje obitelji koji spavaju sa mnom u krevetu - rekao je. 

 

JEDNA OD NAJVEĆIH TRAGEDIJA DANAŠNJICE: 'Jasno su znali da 20 čamaca neće biti dovoljno, nije ih bilo briga'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin