Obavijesti

Show

Komentari 60

'Ljubavni trokut' u vinogradu: Fotke brišem, nagađajte i dalje

'Ljubavni trokut' u vinogradu: Fotke brišem, nagađajte i dalje
7

Povratak u Zagreb izazvao je kod Gordane neke emocije koje Dejan u početku nije shvaćao. Počela se sve više udaljavati, poljupci su postali rijetkost, a kako su dani odmicali, u potpunosti su nestali...

VIDEO

Show 'Brak na prvu' ne prestaje pobuđivati zanimanje šireg gledateljstva. Jedni od najpopularnijih bračnih parova prve sezone su Gordana Marelli (38) i Dejan Vukobratović (39) te Nikolina Tutić (31) i Adam Kromer (33). Njih su spojili stručnjaci za ljubavne veze, a fanovi kontroverznog realityja već danima 'bruje' po internetu kako su zapravo u privatnom životu par Gordana i Adam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Dvojac je na društvenim mrežama 2019. i 2020. objavljivao fotografije s istih lokacija, a gledatelji pišu kako su ih prošlog mjeseca vidjeli u šetnji po Zagrebu. Nakon što je sve izašlo javno, Gordana je fotografije uklonila isti dan.



- Obrisala sam objave da možete nagađati. Baš me zanima koja je iduća priča. Nemam potrebu uvjeravati nikoga u baš ništa. Vi sami stvarate priču sa slikama, a sada i bez - odgovorila je Zagrepčanka odrješito jednoj od gledateljica na svom Instagramu ovog četvrtka.

'Adam i Gordana završili skupa nakon showa, izdale ih fotke...'
'Adam i Gordana završili skupa nakon showa, izdale ih fotke...'

Među mnoštvom uklonjenih fotografija, našla se i ona iz vinograda koju je objavila 29. ožujka. I to ne bilo kakvog, nego, pišu gledatelji, Adamovog u Baranji.

A fotografijama iz vinograda pohvalila se i Adamova novopečena supruga Nikolina. Ona je krajem prošle godine objavila fotografiju iz vinograda u kojem se počastila grožđem i baranjskim vinom. Iako se ljubavni trokut 'zapleo', Nikolina i dalje tvrdi kako su ona i Adam u braku.

- Javljaju mi se muškarci trenutno dok traje emitiranje, ali ne primam ponude za vezu ili brak jer sam ipak trenutno udana žena. No dobivam pokoje poruke upucavanja - otkrila nam je Tutić.

Da se nešto događa između Gordane i Adama, dao je naslutiti i njezin suprug iz showa, Našičanin Dejan. Njihovi odnosi su doslovce preko noći zahladili. Kliknuli su na prvu, savršeno se nadopunjavali i pomalo 'vadili mast' onim parovima koji nisu toliko dobro započeli bračnu avanturu. Uživali su u Dalmaciji na medenome mjesecu, šetali uz more, grlili se i ljubili...

"Brak na prvu" RTL

Povratak u Zagreb izazvao je kod Gordane neke emocije koje Dejan u početku nije shvaćao. Počela se sve više udaljavati, poljupci su postali rijetkost, a kako su dani odmicali, u potpunosti su nestali.

Gordana sada izbrisala 'sporne' fotke: Viđeni su i u shoppingu?
Gordana sada izbrisala 'sporne' fotke: Viđeni su i u shoppingu?

Što se točno dogodilo, nije baš nikome jasno, a njezino je objašnjenje da je Dejan preintenzivan i zahtijeva jako puno pažnje, što ona nije spremna davati 24 sata dnevno.

S druge strane, Nikolina je primijetila da se njezin suprug Adam stalno s nekim dopisuje preko mobitela, a voli i vježbati s Gordanom u teretani. Nitko od njih nije potvrdio niti opovrgnuo navode, a neutralna je ostala i produkcija RTL-a kada smo ih priupitali za ljubavne odnose dotičnih sudionika. Ostaje samo vrijeme koje će pokazati što se zapravo dogodilo... 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...