Obavijesti

Show

Komentari 0

Ljubiteljice filmova oduševljene hit filmom 'Oceanovih osam'

Ljubiteljice filmova oduševljene hit filmom 'Oceanovih osam'
35

Très Chic, posebna večer za žene u Kaptol Boutique Cinema i CineStar 4DX Mall of Split, pravi je mali ženski kružok. A ove srijede Très Chic je oduševio kremu društva

VIDEO

Sinoć su u CineStar kinima na Très Chic večerima u Zagrebu i Splitu 'vladale' žene koje su došle pogledati spin-off popularne trilogije 'Oceanovih 11'. Pretpremijerna projekcija filma 'Oceanovih osam' u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema okupila je Ninu Badrić, Sandru Bagarić, Sanju Vejnović, Suzanu Nikolić, Anu Begić Tahiri, Olju Vori, Renatu Sopek, Ivanu Ergić, Mirjanu Mikulec, Josipu Pavičić, Gordanu Buljan Flander te mnoge druge.

A u najbolje kino u Europi, CineStar 4DX Mall of Split, došli su Žanamari i Mario Perčić, Nataša Bebić, Neda Makjanić Kunić, Sandra Ledenko, Marija i Jurica Pirić, Barbara Kurtović, Gabrijela Budimir, dok su CineStar kina u Rijeci i u Osijeku u sklopu CineLady večeri također okupila brojne ljubiteljice filmova, ali i ženskog druženja.

Pogledajte galeriju

Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana iz kultnog filma Oceanovih 11, koja će pokušati provesti gotovo nemoguću pljačku u New Yorku, na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala. Njezin prvi zadatak je okupiti savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita i Constance. Plan već ima, samo ga treba provesti. Jaka glumačka postava uključuje i glazbenu zvijezdu Rihannu koja glumi uz bok Cate Blanchett, Sandre Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafine, Helene Bonham Carter i Sarah Paulson.

Très Chic je posebna večer samo za žene u Kaptol Boutique Cinema i CineStar 4DX Mall of Split, koje se održavaju jednom u mjesecu. Pravi mali ženski kružok, dok je CineLady filmska večer za žene s dugogodišnjom tradicijom i posebnim poklonima, tako da su brojne posjetiteljice i ovog puta oduševili partneri Nivea, Story, Jana, Franck i Somersby.

VIDI OVO: 5 zvijezda na čije smo snimke sexa zaboravili

U Zagrebu sve je bez daha ostavila Ana Perišić sa svojim plesom na svili, dok je u Splitu nakon premijere 'Oceanovih osam' sve posjetitelje zabavljao i bend Little Sister, čime je Cinema bar najboljeg kina u Europi još jednom zablistao u punom sjaju. Partneri Très Chica u Zagrebu su bili Stella Artois, PBS centar sportske izvrsnosti, Nutrimax, Kraš, Bliss i Mikeda, dok su u Splitu večer podržali Stella Artois, Kraš i Juicy, a svaka je posjetiteljica dobila Juicy poklon i odličan filmski naslov na DVD-u.

Sjajan film u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima. Ako ste voljeli mušku ekipu franšize 'Oceanovih 11', u ove moćne žene ćete se 'zaljubiti' već u prvom kadru.

Kupnja ulaznica moguća je na blagajnama kina te na internetskim stranicama Blitz-CineStara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode