Show

Komentari 1

Ljupka Gojić blagdane provodi u Milanu: 'Moje najdraže mjesto'

Ljupka Gojić blagdane provodi u Milanu: 'Moje najdraže mjesto'

Bivša manekenka je pozirala sa srednjom kćeri, Milom Amelie ispred Milanske katedrale, te zaradila brojne komplimente pratitelja

Bivša manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (39) i suprug Mihael (41) uživaju na odmoru sa svojih troje kćeri, Jannom Sienom (12), Milom Amelie (10) te Mari Danom (4). Ovaj put su se zaputili u svima dobro poznatu prijestolnicu mode, Milano.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, Milano nije bio jedino odredište, sudeći prema fotografijama koje je Gojić objavila na svojim društvenim mrežama.

Naime, sretna peteročlana obitelj pozirala je na mostu u Veneciji. U tom su gradu uživali u hrani i znamenitostima, a provozali su se i gondolom.

 Ljupka je podijelila nekoliko fotografija prelijepe venecijanske arhitekture, a potom je posjetila Milano.

 Bivša manekenka pozirala je s srednjom kćeri, Milom Amelie ispred Milanske katedrale. Izazvale su i mnoštvo komplimenata pratitelja.

- 'Predivne, 'Kako lijepa fotka', 'Divne ste' - pisali su ispod Ljupkine objave.

 Podsjetimo, Bivša manekenka, a danas uspješna poslovna žena, nedavno je dobila tužbu koju je podigla protiv osobe koja je kopirala njenu modnu marku.

- Jedino to što te može frustrirati je da ti nešto platiš, zaštitiš se, a netko se i dalje usuđuje to raditi i onda kreće ta neka borba da ti uopće nekoga preodgojiš i naučiš da se to ne može samo tako i da će biti kažnjen za to. Ja se samo nadam da je to škola za sve - izjavila je Ljupka.

Najčitaniji članci