Obavijesti

Show

Komentari 30

Ljupku savjetuju o odgoju djece: 'Vi ste psiholog s tri pratitelja'

Ljupku savjetuju o odgoju djece: 'Vi ste psiholog s tri pratitelja'
1

Bivša manekenka objavila je fotografiju sa suprugom Mihaelom i kćerima, no nekima nije bilo jasno zašto je najmlađa Ljupkina kći u kolicima i koristi dudu. Neprimjereno, tvrde, za njezinu dob.

VIDEO

Nekadašnja manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (38) sa svojim suprugom, umirovljenim nogometašem Mihaelom Mikićem (40) i kćerima odmara na Malom Lošinju. To je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, ali nije očekivala 'lekciju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ljupka Gojić Mikić u 24 pitanja 16:28

Ljupka je objavila fotografiju para s djevojčicama Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom, no nekima nije bilo jasno zašto je najmlađa Ljupkina kći u kolicima i koristi dudu. Neprimjereno, tvrde, za njezinu dob.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

- I duda i kolica, ajmeeee! Kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam - napisala je u raspravi jedna od pratiteljica.

Ljupka: 'Bojala sam se kada je muž morao prekinuti karijeru'
Ljupka: 'Bojala sam se kada je muž  morao prekinuti karijeru'

Komentar je zasmetao Ljupki, a ubrzo se i sama uključila u raspravu. 

- Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije 'psiholog i odgajatelj' s tri pratitelja - napisala joj je oštro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...