Obavijesti

Show

Komentari 45

Ljuti Tomislav skinuo gaće pred Big Brother kamerom

Ljuti Tomislav skinuo gaće pred Big Brother kamerom
15

Tomislav K. se naljutio na Velikog brata zbog nove kazne i poručio mu je da nema 'muda'. Tada je skinuo gaće i 'ponosom' mahao ispred kamera

VIDEO

Luciju je počeo živcirati Tomisav K. i njegovo stalno šlatanje i grljenje. Ornela misli da takvo ponašanje pred kamerama nije u redu prema njegovoj supruzi, a Monika misli da je kreten. On danas ponovno nije imao uključen mikrofon pa je nagrada umanjena za dodatnih pet tisuća kuna. Kad mu se Big Brother obratio i saopćio mu tu vijest, Tomislav je poludio i rekao da Big Brother "nema muda", a zatim je pokazao svoja. Kazao je i da je Lucija dvolična jer kad je njoj bilo teško zbog nominacije on ju je tješio, a ona mu se sada ruga zbog njegove govorne mane. Očito je da Tomislav postaje nervozan i čangrizav. Saša i Elizabeta pričajući o svađama zaključili su da bi trebali funkcionirati kao obitelj, a Elizabeta nagoviješta veliku svađu između ženskog dijela ukućana. Ornelu živcira Saša jer ne čisti po Kući, a Saša nije mogao progutati što je Ornela dobila nagradu za najboljeg igrača ćoravog nogometa. U Rininom pokušaju tračanja Marka Orneli i Luciji, Lucija je stala na Markovu stranu i rekla da svi ostali šize okolo, a da je on jedini direktan. Stanare smeta (osobito Marka i Elizabetu) to što Rina ne sudjeluje dovoljno u poslovima i zadacima u Kući. Tako je danas nakon dnevnog zadatka Marko rekao Rini da misli da se ona nije dovoljno potrudila, no Rina je to shvatila kao napad na nju pa je izbila svađa jer Rina ne trpi da joj se naređuje. Lucija, Monika i Elizabeta također su imale prigovore na Rinin račun, a Rina je nakon svađe s Markom Saši ogovarala Marka.

ĆORAVI NOGOMET I PLIVANJE S MORSKIM PSIMA
Ćoravi nogomet se igra s dvije momčadi od pet igrača (golman + 4 igrača), dva trenera koji daju upute i jednim sucem. Stanari su dobili loptu sa zvoncem, a igrali su dva poluvremena od 15 minuta. Ivan M. i Marko bili su treneri, a Tomislav je bio sudac. Ornela i Ivan M. dobili su nagradu za najbolje obavljeni dnevni zadatak, a nagrada je bila plivanje u akvariju Sea Worlda u Bangkoku s morskim psima i egzotičnim ribama.

PRIMILI SE POSLA RADI RAZGIBAVANJA
Kako bi razgibali udove stanari su popodne grabljali pijesak, podšišali bambus, čistili okolicu bazena i pospremali lounge i verandu. Nakon toga su se opustili bazenom i odbojkom.

TUBORG PARTY I ŠTO SE DOGAĐALO U SATU PRIVATNOSTI
Navečer je Big Brother priredio Tuborg 80-te party na kojem su Ivan L., Lucija i Ivan M. bili glavni plesači. Ivan L. je plesao omotan toaletnim papirom poput mumije. Tomislav, Valerija i Rina dogovarali su se oko nominacija (nepoželjni su Marko i Lucija). Rina kao prava spletkarica obrađuje Ivana M., a Krešimira je dala u zadatak Valeriji.
Monika i Marko razmjenjivali su nježnosti i vidno napaljeni čekali da što prije stigne sat privatnosti. U kasnim noćnim satima, povukli su se zajedno u krevet. "Šuška" se kako su se seksali u satu privatnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra
Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija