Obavijesti

Show

Komentari 0

LMF Festival na Jarunu iduće će godine u lipnju trajati tri dana, a donosi elitna glazbena imena

LMF Festival na Jarunu iduće će godine u lipnju trajati tri dana, a donosi elitna glazbena imena
6

Prvo izdanje festivala u kolovozu ove godine dnevno je popratilo više od 5000 posjetitelja na šest pokretnih pozornica - party kamiona, a u samo 24 sata plesni podij rasplamsao je publiku uz 40 elitnih DJ imena

VIDEO

LMF Festival, nakon svog prvog uspješnog izdanja, ponovno će okupiti i ujediniti istinske zaljubljenike elektroničke glazbe na zagrebačkom Jarunu. Posjetitelji iz svih dijelova svijeta na “zagrebačkome moru” moći će uživati u nastupima velikih svjetskih DJ imena.

Nakon prvog uspješnog izdanja, LMF Festival svoju drugu godinu proslavit će od 3. do 5. lipnja 2022. godine na zagrebačkom Jarunu, i to s bogatijim programom koji će se održati tri dana. Prvo izdanje festivala u kolovozu ove godine dnevno je popratilo više od 5000 posjetitelja na šest pokretnih pozornica - party kamiona, a u samo 24 sata plesni podij rasplamsao je publiku uz 40 elitnih DJ imena iz cijeloga svijeta (Marco Carola, Luciano, Claptone, Audiojack, Eli Brown...).

Program je započeo sa šest LMF kamiona koji su krenuli na put oko Jarunskog jezera, gdje su se izmjenjivali domaći i strani DJ setovi. Nakon višesatnog kruženja, pokretni kamioni zaustavili su se na festivalskom prostoru, na južnoj strani lokacije, gdje je bila postavljena spektakularna glavna pozornica. Ovo je prvi festival takvog koncepta u Hrvatskoj i u 2022. godini vraća se u još impresivnijem tonu.

 

- Nakon premijernog izdanja LMF-a u Las Vegasu 2019. godine i prvog europskog izdanja ove godine, za koje smo odabrali Zagreb kao grad domaćin, možemo reći da definitivno nismo fulali u izboru destinacija. Kao što se da naslutiti, te dvije destinacije ostat će i nadalje naši gradovi domaćini te će se u sljedećim godinama festival nastaviti i razvijati u duhu velikih svjetskih festivala. Posebno smo ponosni što ćemo gradu Zagrebu pridonijeti u turističkom i gospodarskom razvoju te ga promovirati u cijelom svijetu kao urbanu destinaciju - izjavio je organizator festivala Marijan Gagulić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac