Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Lucija bi dala 50.000 kn da se Zebo vrati nazad u Big Brother

Karla je prenijela stanarima da Antonio postaje elitni stanar, a Lucija je pak od smijeha pala sa stolca. Sve iz razloga jer se nedavno kladila s Antonijem da će trebati jesti puno hrane za elitu, ukoliko postane njezin dio

Foto: RTL

Nakon 44. dana provedena u Big Brother kući stanari su prošli kroz razne promjene, a najteže su im pali odlasci njima najdražih sustanara. Big Brother stoga je odlučio omogućiti ima da se u glavnu kuću vrati netko od stanara. Upravu tu vijesti, Bigi je prvi priopćio Karli, piše RTL.

DRASTIČNE MJERE 'Umoran sam': Antonio štrajka glađu i traži izlazak iz BB kuće

- Ukoliko bi stanari dobili mogućnost vratiti jednog stanara koji je napustio BB kuću, pod time se ne misli na one koji su izbačeni zbog nepoštivanja pravila, bi li ti vratila nekog od stanara? - upitao je Big Brother pjevačicu u usponu, a ona je potvrdno odgovorila.

Foto: RTL televizija

- Vratila bih Tomu -  odgovorila je Splićanka te dodala kako bi dala 7.000 kuna da se Splićanin vrati u kuću. Antonio je također odabrao Tomislava, no povećao ulog i rekao da bi dao 25.000 kuna za njega, dok su Orky i Anezi spremni dati za njega 20.000 kuna.

NATJECATELJI BEZ KONTROLE U BB kući se psuje, vrijeđa te nagurava, a navodno i šamara

Iz samo sebi poznatog razloga Anči bi vratila Juru za 1.000 kuna, a veliko iznenađenje definitivno su bile Ana i Duda, koje ne bi nikoga vratile u kuću. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Najveći novac bi ponudila Lucija i to 50.000 kuna samo da joj se prijatelj Zebo vrati u kuću. Luciano je kući tek tjedan dana stoga ne čudi njegov odgovor da on ne bi nije spreman dati novac za niti jednog stanara, dok Ribici nedostaje njezina prijateljica Ljiljana za koju je spremna dati 10.000 kuna.

Foto: RTL televizija

Novi tjedni zadatak 's elitom' nije se svidio Antoniju koji se požalio da mu ne odgovara hrana koju mora jesti kao pripadnik naroda. Članovi elite, Karla, Orky te Marin, stoga su donijeli konačnu odluku - Antonio postaje dijelom njihove elite.

Foto: RTL televizija

Karla je prenijela stanarima da Antonio postaje elitni stanar, a Lucija je pak od smijeha pala sa stolca. Sve iz razloga jer se nedavno kladila s Antonijem da će trebati jesti puno hrane za elitu, ukoliko postane njezin dio.

- Jedeš sutra tri porcije meda! Ti si se kladio, koliko ti izvadim, ti ćeš pojesti - rekla mu je Lucija. Big Brother je zatim Antonija pozvao u ispovjedaonicu kako bi prokomentirali njegov novi status. 

- S obzirom da sam gladan, osjećam se bolje. Ipak, malo mi je žao drugih. Ali, nema veze, što da ti kažem? Gledam sebe u igri i to je to - rekao je Antonio. 

Naši partneri pišu
Message