Show

Komentari 53

Lucija je uzor: Daily Mail piše o hrvatskom plus size modelu

Lucija je uzor: Daily Mail piše o hrvatskom plus size modelu

Lucija Lugomer (22) prvi je plus size model u Hrvatskoj, a sada se o njoj raspisao i Daily Mail. Lucija se zalaže za sve žene prihvaćajući svoje tijelo takvo kakvo jest

Lucija je prvi plus size model u Hrvatskoj, a kilograme ne namjerava skidati. Prvo bi se htjela okušati u modelingu kod nas, no odlazak u inozemstvo nikako ne želi isključiti. O lijepoj Zagrepčaniki pisao je i britanski Daily Mail.

 - Kad sam bila tinejdžerica, čula sam bezbroj šala na svoj račun i bilo mi je teško - rekla je Lucija za Daily Mail te priznala da je tada krenula na brojne dijete, misleći da je najvažnije biti mršava. Ipak, s vremenom je zavoljela svoje obline i na njih je ponosna.

- Drago mi je što su moj primjer i medijsko pojavljivanje potaknuli druge djevojke sličnih tjelesnih proporcija da se jave u modnu agenciju kako bi postale modeli - rekla je i dodala da je ranije pokušavala na sve načine izgubiti kilograme, a sad se bavi pilatesom zbog zdravlja.

 - Jednom mi je netko rekao: 'Ako sad izgledaš tako, kako ćeš izgledati kad budeš imala 40?'. Ignoriram takve komentare. Dobivam više pozitivnih nego negativnih komentara - otkrila je.

Lucija, koja nosi konfekcijski broj 42, modelingom se počela baviti prije godinu dana, kad je potpuno prihvatila svoje tijelo. Prijatelj joj je, kaže, to predložio.

- Dobivala sam puno komplimenata kako imam lijepo lice i kosu. Samopouzdanje mi je raslo i tako je sve krenulo. Znala sam da ne mogu biti manekenka, ali model već da - kaže Lucija koja je postala zaštitno lice modnog brenda LINK. Tremu pred objektivom nema, a poziranje u donjem rublju joj, kaže, nije problem.

- Ako sam se upustila u sve ovo, idem do kraja - zaključuje Lucija kojoj je najteže pronaći dobre traperice.

Najčitaniji članci