Show

Komentari 23

Lugomer se vratila na društvene mreže nakon tužnih vijesti: 'Zdravlje je na prvom mjestu...'

Lugomer se vratila na društvene mreže nakon tužnih vijesti: 'Zdravlje je na prvom mjestu...'

Vraćam se sebi nakon godinu dana, napisala je naša najpoznatija plus size manekenka u priči na Instagramu uz fotografiju čekaonice ordinacije, vrativši se na društvenu mrežu nakon kraćeg izbivanja

Lucija Lugomer (27) na oduševljenje svojih pratitelja opet objavljuje sadržaj na društvenim mrežama. Iako je sredinom svibnja zabrinula svoje fanove objavom da će neko vrijeme izbivati biti zbog 'tužnih vijesti', Lucija im se vratila. No još uvijek nije poznato zbog čega se povukla.

POGLEDAJTE VIDEO: Sudeći prema onome što je sad objavila, manekenka se posvetila obitelji i zdravlju. Objavila je fotografiju na kojoj sjedi za stolom i pijucka vino. 

- E pa, neka se zna da sam danas za ručak popila čašu pjenušca jer nakon sto 16 mjeseci ne sjedneš u restoran na samo sa suprugom i napokon pričaš isključivo o temama odraslih, eeeee onda ima da piknem fotku i ne očekujem ništa manje od toga! - napisala je Lucija. 

Doznali smo i da pazi na zdravlje. 

- Zdravlje na prvom mjestu! Vraćam se sebi nakon godinu dana! - napisala je uz fotografiju čekaonice, a naknadnim pričama na Instagramu, objavila je da je sve prošlo u redu.

- Ono kad primiš anesteziju pa se nadaš da te nitko ništa neće pitati da ne frfljaš i ne pljuješ - napisala je uz drugu fotografiju dajući naslutiti da je bila kod zubara.Podsjetimo, sredinom prošlog mjeseca Lugomer je naljutio komentar jednog trenera pod fotografijom koju je objavila. Nakon toga odlučila je objaviti prijepisku i javno ga prozvati.

- Odvratno! napisao je kratko ispod njezine fotografije u jednodijelnom kupaćem kostimu, a ona mu nije ostala dužna.

- Jedva čekam doći u teretanu i potražiti ovog trenera da mi pomogne nakon poroda vratiti moje tijelo u ljepotu s obzirom na to da sam mu 'odvratna'. Na ovoj slici koju je dotični komentirao s 'odvratna', moje tijelo je samo 4/5 mjeseci nakon poroda - napisala je Lucija.

Zapitala se podržava li njegov stav i teretana u kojoj je naveo da radi. 

- Također me zanima da mi napišete tko bi kod ovakvog trenera sada išao na trening? Pogotovo nakon poroda, recimo - zaključila je. Nedugo zatim dobila je odgovor teretane koja je tvrdila da trener već neko vrijeme nije njihov zaposlenik. Nakon toga, Lucija se teretani javno ispričala. 

 

Najčitaniji članci