Show

Komentari 6

Zvijezda hita 'La Casa de Papel' pozirao je u Rakitićevom dresu

Zvijezda hita 'La Casa de Papel' pozirao je u Rakitićevom dresu

Lijepo je vidjeti Luku Peroša sa sinom u novom dresu hrvatske reprezentacije. Ponosni smo što je Marseille iz kultne serija 'La Casa de Papel' među brojnim navijačima Hrvatske, piše na stranici HNS-a

Glumac Luka Peroš (43), koji u popularnoj seriji 'La Casa de Papel' glumi lik Marseillea, pozirao je u dresu Hrvatske nogometne reprezentacije. S njim na fotografiji je njegov sin te obojica na dresu imaju broj 7, kojeg nosi Ivan Rakitić (32). 

- Novi dresovi repke! Mi uvijek vjerni kumu Raketi, no neki malo i tužni što više nije u 'kvartu'. Sretno Ivan Rakitić u novoj etapi - napisao je Luka u opisu fotografije. 

Hrvatski nogometni savez pohvalio se fotografijom na društvenim mrežama.

- Lijepo je vidjeti Luku Peroša sa sinom u novom dresu hrvatske reprezentacije. Ponosni smo što je Marseille iz kultne serija 'La Casa de Papel' među brojnim navijačima Hrvatske. Izgleda li Luka Peroš bolje u ovom dresu svog prijatelja Ivana Rakitića ili s Dalijevom maskom? Evo možda dobre ideje Profesoru za neki idući projekt - piše na službenoj Instagram stranici HNS-a. 

Luka se rodio u Zagrebu, ali se prije deset godina odselio u Barcelonu. Tamo je glumio u brojnim filmovima, a sad je zvijezda popularne Netflixove serije 'La Casa de Papel'. U seriji je počeo glumiti od treće sezone. 

- Redatelji mi daju uloge zločestog dečka, a ja ne bih imao ništa protiv da zaigram i u nekoj komediji jer sam u Zagrebačkom kazalištu lutaka stekao odlična iskustva za taj žanr - priznao je glumac ranije.

Najčitaniji članci