Obavijesti

Show

Komentari 12

Luksuz: Kylie i Kris ne puštaju torbe od milijun kuna iz ruke

Luksuz: Kylie i Kris ne puštaju torbe od milijun kuna iz ruke
11

Najmlađa milijarderka i njezina majka 'počastile' su se rijetkim i luksuznim torbama. Radi se o rijetkom modelu torbe 'Himalayan Crocodile' koji se izrađuje u vrlo limitiranim količinama te se smatra umjetničkim djelom

VIDEO

Reality zvijezda Kylie Jenner (22) sa svojom majkom Kris (63) bila je na poslovnom sastanku gdje su se zaputile s privatnim avionom, kako to njima i doliči. Sa svojim su pratiteljima podijelile fotografiju na kojoj su pozirale s istim skupocjenim modnim dodatkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

U rukama tako drže rijetke i luksuzne torbe brenda Hermes, čija se vrijednost svake od njih procjenjuje na oko milijun kuna. Radi se o rijetkom modelu torbe 'Himalayan Crocodile' koji se izrađuje u vrlo limitiranim količinama te se smatra umjetničkim djelom. Hermes je ove torbe izradio samo za svoje najbolje klijente te ih je zbog toga teško nabaviti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo je samo jedan dio goleme kolekcije luksuznih torbi članica obitelji Kardashian-Jenner, a upravo Kylie u svom domu ima ormar pun torbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh fall, i missed you 🍁

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Reality zvijezda i najmlađa milijarderka na svijetu nedavno je podijelila više od šest milijuna kuna ženama u potrebi. Tako je prva na redu bila njezina obožavateljica Ashley Almonte. Djevojka je nedavno odustala od fakulteta kako bi pomogla majci koja radi kao učiteljica u školi koja prima djecu beskućnika.

Kylie je Ashley htjela iznenaditi te je osobno po nju otišla u hotel, našminkala je, odradila fotografiranje s njim te na kraju druženja njoj i njezinoj mami dala svakoj po više od 1,3 milijuna kuna. Žene su plakale od radosti i nisu mogle vjerovati što ih je snašlo, a Kylie je obožavateljicu zamolila da s tim novcem pomogne majci i završi fakultet. 

- Ostala sam bez teksta nakon što sam čula tvoju priču i koliko voliš majku. I ja sam opsjednuta svojom majkom, učinila bih sve na svijetu za nju, a to mi se isto sviđa kod tebe - rekla je Kylie.

Inače, prema pisanju Forbesa, njezino bogatstvo procjenjuje se na gotovo milijardu američkih dolara, a New York Post proglasio ju je najutjecajnijom slavnom osobom u modnoj industriji. Kylie je karijeru započela kao model, a danas je uspješna poslovna žena.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

PRINC HARRY ŠOKIRAO JAVNOST OVIM POTEZOM: 'Ne želim da Meghan završi kao moja majka'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana