Obavijesti

Show

Komentari 15

Luksuz u Londonu: Oženio se youtuber, prati ga sto mil. ljudi

Luksuz u Londonu: Oženio se youtuber, prati ga sto mil. ljudi
15

Felix je odjenuo crno odijelo i crnu košulje, a Marzia blijedoružičastu vjenčanici. Nakon ceremonije okružili su ih obitelji i prijatelji koji su ih ispratili na medeni mjesec pušući balončiće od sapunice

VIDEO

Felix Kjellberg (29), poznatiji kao PewDiePie kojeg na YouTubeu prati više od 99.5 milijuna ljudi oženio se s dugogodišnjom djevojkom Marzijom Bisognin (27) u Kew Gardens u Londonu.

Felix je za ovu priliku odjenuo crno odijelo i crnu košulje, a Marzia je blistala u blijedoružičastoj vjenčanici s dugim rukavima i detaljima od čipke koju je za nju skrojila dizajnerica Joanne Fleming.

Nakon ceremonije okružili su ih obitelji i prijatelji koji su ih ispratili na medeni mjesec pušući balončiće od sapunice.

Par je sretnom viješću pohvalio na Instagramu.

- Točno osam godina nakon što smo se upoznali proslavili smo naše vjenčanje s najbližim prijateljima i obitelji. Bio je to najljepši dan koji ću zauvijek pamtiti. Zahvalna sam ljudima koji su uspjeli odvojiti malo vremena kako bi bili na ovom događaju i pomogli nam proslaviti naš brak. Presretna sam i puna ljubavi. Uzbuđena sam što Felixa mogu zvati svojim suprugom do kraja naših života - napisala je Marzia na profilu uz zajedničke fotografije. 

Marzia je iz Italije, a upoznala je Felixa na Facebooku. Prijateljica joj je poslala poveznicu s napomenom da, kako je rekla, pogleda idiota koji igra videoigre. Marzia se ubrzo zainteresirala za njega pa mu je odlučila poslati poruku u kojoj je rekla da ju je nasmijao kad joj je bilo teško.

Dopisivali su se neko vrijeme, a on ju je pozvao da ga dođe posjetiti u Švedsku, gdje je tada živio. Talijanka je neko vrijeme oklijevala, no Marzia nije mogla izdržati a da mu ne da šansu. Spakirala je kofere i rezervirala avionske karte.

Zaljubili su se i odlučili održavati vezu na daljinu. Felix je počeo štedjeti novac kako bi letio u Italiju, u tri mjeseca poznanstva posjetio ju je više puta. 'Rodila' se ljubav pa je Marzia odlučila napustiti studij i preseliti se u Švedsku. 

Tamo su živjeli do 2012. kad su se preselili u Italiju kako bi živjeli s Marzijinim roditeljima, a ona je otvorila YouTube kanal na kojem je dijelila savjete o modi, ljepoti, šminki, filmovima te o svom životu.

Godinu dana nakon toga odlučili su se preseliti u Brighton u Engleskoj, gdje žive i danas. Felix ju je zaprosio u Japanu, zemlji koju oboje obožavaju te su tamo bili više puta.

Marzia je nedavno ugasila svoj kanal na YouTubeu kako bi se posvetila izradi nakita i posuđa od keramike, ali završila je tečaj i za dizajnera interijera.

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu