Show

Komentari 164

Grubnić prodaje luksuzni stan za 2,3 mil. kuna: 'Preselio sam se'

Grubnić prodaje luksuzni stan za 2,3 mil. kuna: 'Preselio sam se'

Sav ugrađen namještaj i oprema ostaju u cijeni stana. Postoji mogućnost kupnje kompletnog namještaja, stoji u oglasu Grubnićeva stana. Marko se ranije pohvalio luksuznim walk-in ormarom u stanu

Raskošni stan modnog stilista Marka Grubnića (38) našao se u oglasima. Prodaje se za 309.000 eura (nešto više od 2.3 milijuna kuna). Stan je četverosoban, a zatvorena površina iznosi 89,65 četvornih metara. Ima i dvije natkrivene terase od 16.28 i 10.30 četvornih metara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Grubnić stilizirao žene u 'Tvoje lice zvuči poznato'

Kontaktirali smo Marka u vezi prodaje stana. 

- Stvar je vrlo jednostavna i prirodna. Naime, s obzirom da sam se preselio u drugu nekretninu, ovaj stan je slobodan za prodaju - kratko nam je rekao Marko. 

Stan koji prodaje se nalazi na prvom katu novije zgrade, koja je sagrađena 2010. u Šestinskom dolu u Zagrebu. Uz stan dolazi i parkirno mjesto te spremište.

Stan se sastoji od dvije kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, radne sobe te dvije spavaće sobe. Sve prostorije imaju izlaz na terase. 

Stan ima sigurnosna vrata, video nadzor, alarm, klima uređaj, PVC prozore, video portafon... U potpunosti je namješten modernim namještajem.

Marko se već ranije pohvalio luksuznim walk-in ormarom, u kojemu čuva kolekciju brendiranih 'krpica' i modnih dodataka. 

- Sav ugrađen namještaj i oprema ostaju u cijeni stana. Postoji mogućnost kupnje kompletnog namještaja - stoji u oglasu

Najčitaniji članci