Obavijesti

Show

Komentari 82

Luna Đogani u prozirnoj haljini pokazala svoje nove 'atribute'

Luna Đogani u prozirnoj haljini pokazala svoje nove 'atribute'
18

Fotografi su pjevačicu uhvatili dok je izlazila iz stana u bijeloj haljini ispod koje su se nazirale 'nove' grudi. U grad je otišla s psom kojeg je šetala, a nakon toga se zaputila u kafić s majkom Anabelom  i dečkom Markom

Luna Đogani (23), pobijedila je u srpskom reality showu 'Zadruga 2' i dobila je nagradu od 50.000 eura, odnosno 370.000 kuna, a uz to je tjedno dobivala oko 20.000 kuna na račun. Nagradu je odlučila potrošiti na povećanje grudi u jednoj beogradskoj klinici.

Nakon zahvata, obratila se fanovima na Instagramu.

- Ćao, ljudi moji. Želim samo da vam se javim. Upravo sam operirana, super sam, dobro se osjećam. Grudi su prelijepe, koliko ja znam. Nisam ih još vidjela. Operirana sam uz svoju pjesmu koju su mi pustili kada su me uspavljivali - poručila je među ostalim.

No sad su ju fotografi uhvatili dok je izlazila iz stana u bijeloj haljini ispod koje su se nazirale 'nove' grudi. U grad je otišla s psom kojeg je šetala, a nakon toga se zaputila u kafić s majkom Anabelom Atijas (44).

Luna se i prije dvije godine natjecala u realityju, a tijekom prve sezone već je izrazila želju za silikonima. 

- Jedna od mojih želja je da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome, svaka djevojka koja ima nedostatke treba ih nadoknaditi. Neću pretjerivati s veličinom - rekla je Luna prije godinu dana. 

U njenoj odluci podržali su je dečko Marko Miljković i majka. Luna se dvije godine natjecala u realityju, a već tijekom prve sezone izrazila je želju za silikonima. 

Inače, nedavno je objavila singl 'Deveti krug', što je njezina prva pjesma kojom je najavila glazbenu karijeru. Spot je na YouTubeu prikupio preko sedam milijuna pregleda u svega dva tjedna. Grudi je nedavno operirala i Zagrepčanka Hana Rodić (22).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

01:46