Show

Komentari 4

Luni Đogani prijetila zloćudna bolest, morala je na operaciju

Luni Đogani prijetila zloćudna bolest, morala je na operaciju

Luna je nedavno s ponosom na Instagramu objavila videosnimku na kojoj svom zaručniku pokazuje test za trudnoću. Uspjela je ostvariti svoju želju, no prethodno su joj prijetile komplikacije

Reality zvijezda i pobjednica druge sezone 'Zadruge' Luna Đogani (23) nedavno je na društvenim mrežama objavila sretnu vijest. Čeka dijete sa svojim zaručnikom Markom Miljkovićem (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije se mogla suzdržati da sa svojim obožavateljima ne podijeli veselje, iako su je nagovarala da nikome ne priča dok ne uđe u treći mjesec trudnoće.

- Za ovu trudnoću Luna se hrabro borila. Svi znaju da joj je prijetio rak grlića maternice, kao i da su liječnici bili zabrinuti za njezino stanje. Ona je po izlasku iz realityja priznala kako ima ginekološki problem koji zahtjeva operaciju i da nije nimalo jednostavan - rekao je izbor blizak Đogani za srpske medije pa dodao:

- Priznala je kako se ne osjeća najbolje, ali se nadala najboljem i želja joj se ispunila. Da nije sve prošlo kako treba, možda nikada ne bi mogla postati majka. 

Luna je nedavno s ponosom na Instagramu objavila videosnimku na kojoj svom zaručniku pokazuje test za trudnoću. Inače, par se upoznao u prvoj sezoni 'Zadruge', ali vezu su počeli tek godinu dana nakon. 

U turbulentnoj su vezi dvije i pol godine, a njihov odnos nije podržala Lunina majka koja je u nekoliko navrata fizički i nasrnula na budućeg zeta. 

No izgleda kako se odnosi popravljaju s obzirom na to da je Lunina majka, Anabela Atijas ponosno napisala kako je sretna što će uskoro postati baka. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

 

 

Najčitaniji članci