Obavijesti

Show

Komentari 40

Lupino: Sabina je najveća frajerica od svih farmerica

Lupino: Sabina je najveća frajerica od svih farmerica
9

SKINULE SE LUPINU: Farmerice Ava Karabatić, Maja Morales te Jelena Bosančić pokazale su Lupinu grudi, a Sabina Čedić mu se cijela otkrila

VIDEO

Sabina Čedić (23) moja je muza jer se nije operirala. Dok sam je snimao, dobacivali su joj muškarc na ulici, a ona se s njima svađala i govorila im da je ne gledaju. Zato je ona za mene najveća frajerica, kaže Stefan Lupino (56). Fotograf je razodjenuo mnoge poznate Hrvatice, a među njima i četiri sudionice ovogodišnjeg showa “Farma”. Ava Karabatić (22) prije mjesec dana pozirala mu je u kupaćem kostimu. U žaru snimanja ispala joj je bradavica.
- Prvo me molila da joj napravim seksi fotografije, a na kraju je ostala u kupaćem kostimu - razočarano kaže Lupino. Maja Morales (20) prošle mu je godine pozirala samo u gaćama na gradilištu u Dubrovniku.
- Volim snimati otkačene djevojke, no Maja zna pretjerati. Molila me da je golu fotografiram na kipu bana Josipa Jelačića u Zagrebu - kaže fotograf, koji Maji nije ispunio želju. Da udovolji njezinim željama, Stefan ju je odveo na večeru. Maja je golih grudi jela škampe pred šokiranim gostima zadarskog ribljeg restorana.

AVA SE SRAMILA POKAZATI GRUDI, A MAJA MORALES PRISTAJE NA SVE
Maja Morales pozirala je Lupinu na dubrovačkim zidinama u spavaćici s bušilicom u ruci. Kasnije ju je odveo na gradilište pa je pozirala na kamionu. Avu Karabatić snimao je u kupaćem kostimu. Nije htjela, kaže, razgolititi grudi.

JELENA JE GRUDI POKAZALA NAKON NAGOVARANJA
Manekenka i Miss Boat Showa Jelena Bosančić u početku je odbijala skinuti se za Lupina.
- Stefan mi je nudio da se razodjenem, no nisam ja taj tip cure. Ja sam profesionalni model - rekla je Jelena prije godinu dana. Fotograf ju je ipak uspio nagovoriti da razgoliti grudi s djetetom u naručju.
- Tvrdoglava je cura, no na kraju je pristala na to da se vidi jedna dojka - kaže Lupino.

ZA PLAYBOY MU JE POZIRALA NA HVARU
Volim prirodne djevojke koje nemaju silikone, poput Sabine, rekao je Lupino snimajući Sabinu Čedić za časopis Playboy 2008. Omotanu samo maramom fotografirao ju je u dvorištu svoje vikendice na Hvaru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin