Obavijesti

Show

Komentari 34

M. Furlan: Hoću da moj sin Marko Lav nauči hrvatski

Glumica nakon 20 godina opet radi u Dubrovniku. Ima 12-godišnjeg sina za kojeg kaže da je sasvim zavladao kućom jer mu previše toga dopuštaju

VIDEO

Vratili smo Miru!, uzviknuo je oduševljeni Stjepan Hundić, direktor Libertas filmskog festivala na konfereciji za novinare u Zagrebu. On je pozvao Miru Furlan (54) da bude članica žirija, što je glumica objeručke prihvatila.
- Preklopila su se tri faktora, a ljubav prema Dubrovniku sigurno je jedan od njih. Osamdesetih godina svako ljeto provela sam tamo glumeći na najljepšim lokacijama - ispričala je Furlan. Glumica je dodala i kako želi da njezin sin Marko Lav (12), koji je rođen i odrasta u Los Angelesu, upozna Dubrovnik i prošlost roditelja. Tamo će ga upisati na animacijsku radionicu za djecu i nada se da će kroz rad s dubrovačkom djecom bolje naučiti hrvatski. Marko u Americi ide u državnu školu s djecom svih rasa i socijalnih statusa. Mira se nada da će sin u razgovoru s dubrovačkim vršnjacima naučiti gramatiku.
- Marko brka padeže i uvijek nas navuče da kod kuće govorimo engleski jer mu je hrvatski težak. U Hrvatskoj svi vole govoriti engleski, tako da uvijek ispadne da Marko uči druge. Nesretna sam zbog toga i roditelji trebaju biti disciplinirani, što mi nismo. Previše mu puštamo pa je zavladao - rekla nam je kroz smijeh Mira. Angažman na filmskom festivalu za zvijezdu američkih serija 'Babilon 5' i 'Izgubljeni' ne znači konačan povratak nego samo ljetni posao, koji spaja s godišnjim odmorom koji inače provodi u Istri. Glumica i suprug, redatelj Goran Gajić, (46) ljetuju u Medulinu. Mira je istaknula kako se vraća još jednoj velikoj ljubavi, filmu, jer u Americi zasad glumi najviše u televizijskim serijama.

BILA JE ZVIJEZDA U ČAK 25 FILMOVA
Mira je ‘91. godine otišla u Ameriku kao najveća filmska zvijezda na ovim prostorima. Najistaknutije je uloge ostvarila u filmovima 'Kiklop', 'U raljama života', 'Za sreću je potrebno troje', 'Otac na službenom putu'. Glumila je i u HNK.

ZBOG 'IZGUBLJENIH' DOSADILI JOJ HAVAJI
Zamolila je producente da 'ubiju' njezin lik francuskinje Danielle Rousseau jer je dobila 'otočku groznicu'. Tako glumci serije 'Izgubljeni' u šali nazivaju stanje u kojem više ne mogu podnijeti egzotičnu lokaciju na Havajima. Scenaristi su odlučili da će je upucati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu