Show

Komentari 9

M. Rivers: Mama je u umjetnoj komi, nastavite se moliti za nju

M. Rivers: Mama je u umjetnoj komi, nastavite se moliti za nju

Brojne zvijezde poslale su poruke suosjećanja i molitve na društvenim mrežama za Joan Rivers koja se, nakon operacije glasnica, od četvrtka nalazi u kritičnom stanju

Joan Rivers (81) prestala je disati tijekom operacije glasnica u četvrtak pa je s operacijskog stola premještena na intenzivnu skrb gdje su je liječnici stavili u umjetnu komu. I dalje je u kritičnom stanju, ali dobiva najbolju skrb, rekla je njena kći Melissa (46).

- Moja majka bila bi dirnuta posvetama i molitvama kojie smo primili sa svih strana svijeta. Njeno stanje i dalje je kritično, ali prima najbolju moguću skrb. Molimo vas da i dalje mislite na nju i molite se za njen oporavak - rekla je Melissa za E! News. 

Brojne kolege na Twitteru su izrazile potporu komičarki i voditeljici. Među njima je i Ellen DeGeneres (56) koja je napisala da misli na Joan i da joj šalje puno ljubavi.

- Joan Rivers, molim te vrati nam se mlada damo. Tvoja jedinstvena genijalnost i suosjećajnost čini svijet, koji ti pokrećeš, boljim svaki dan - napisao je Charlie Sheen (48).

Zachary Quinto (37) poslao je Joan ljubav i zacjeljujuću energiju i dodao da nitko nije spreman nastaviti živjeti bez nje. 

Lijepim željama pridružila se i Courtney Love (50).

- Drži se Joan Rivers. Ove godine nosit će se toliko ružnih haljina kao mamac da se izvučeš - napisala je i dodala 'ljubav i molitve'. 

Kolegica voditeljica Kelly Ripa (43) napisala je da se moli za Joan, jednu od njenih pravih ljubavi u životu.

Komičarka je poznata po svom oštrom jeziku, a publika je prati i kao voditeljicu emisije 'Fashion police' gdje  komentira odjevne kombinacije slavnih zvijezda, osim toga ima i svoj internetski talk show 'In Bed With Joan' u kojem ugošćuje zvijezde koje joj rado kažu svoje tajne dok razgovaraju na velikom krevetu.

Najčitaniji članci