Obavijesti

Show

Komentari 15

M. Škoro kupio novu kuću: Nemam novca za uređenje

M. Škoro kupio novu kuću: Nemam novca za uređenje
4

Pjevač se nakon šest godina pauze odlučio na novu turneju. Obići će nekoliko hrvatskih gradova te trenutačno priprema pjesmu za slijedeću Doru

VIDEO

Miroslav Škoro (47) dvadeset godina glazbene karijere proslavit će velikim koncertom u zagrebačkoj Areni 20. studenog. Do kraja godine obići će još sedam gradova. Kao osnivač humanitarne zaklade Milo moje pjevač sudjeluje i u prikupljanju novca za uređenje Odjela intenzivnog liječenja djece Kliničke bolnice Osijek. Priprema pjesme za Doru sljedeće godine, no još ne želi otkriti za koga. Iako je napisao glazbu za seriju “Najbolje godine”, Škoro se ne može zamisliti u glumačkim vodama.
- Dosad sam glumio samo sa salamom i moram priznati da je bila bolja od mene. Ni na koncertima ne volim glumatati. Ne treba mi koreografija ni pomoć 14 stilista. Pjesma i glazba meni su još na prvome mjestu - kazao je Škoro. O povratku u politički život više ne razmišlja. Bivši državni konzul u Mađarskoj i saborski zastupnik duboko se razočarao u vlast.
- Potratio sam previše vremena na politiku. Madonna pleše u gaćama s američkom zastavom i nitko je ne napada, a ako Hrvat kaže da je ponosan na domovinu, nazivaju ga nacionalistom. Narod je birao vlast, ali ja ne želim biti njezin dio - objašnjava Škoro. No ne odbacuje mogućnost da nekom od predsjedničkih kandidata zapjeva u kampanji. Nedavno je kupio kuću u Osijeku, no još ju nije uredio jer nema vremena ni novca. Staru će kuću u Višnjevcu prodati.
- Želim biti blizu Osijeku, tu mi je najljepše. Blizu je Drava, kamo odem na pecanje, ili sjedim kod kuće, slažem soliter i pokušavam pobijediti kompjutor - kaže Škoro.
Sa suprugom Kim Ann, Amerikankom hrvatskih korijena, ima kćer Ivanu (19) i sina Matiju (15).





DRAŽA MU TAMBURICA OD EKONOMIJE I GRAĐEVINE
Miroslav Škoro u tinejdžerskim danima honorarno je radio kao novinar u rodnom Osijeku. Studirao je i diplomirao građevinu i ekonomiju. Za prvu gitaru dugo je štedio i sam ju je kupio 1978. godine. Predsjednik Republike Hrvatske pjevača i kantautora odlikovao je Spomenicom domovinske zahvalnosti, Redom hrvatskog trolista i Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin