Show

Komentari 12

M. Zidarić odbila dar zbog djece prebijene trudnice

M. Zidarić odbila dar zbog djece prebijene trudnice

Mirna Zidarić dobila je poklon-bon od trgovačkog centra. Zahvalila se i odbila ga. 'Dajte ga pretučenoj trudnici sa šestero djece', rekla je

Trgovački centar u Zagrebu slavio je peti rođendan i poklon-bonovima za bezbrižan šoping darovao Mirnu Zidarić, Nikolinu Pišek, Aleksandru Grdić, Fani Stipković, Miju Šlogar, Helenu Minić. Mirna Zidarić ljubazno se zahvalila na daru i odbila ga.
- Dajte ga trudnici koju su brutalno pretukli. Obitelji Babić taj je novac sigurno potrebniji nego meni - rekla je Mirna.
Sportsku novinarku užasnula je tragedija šesteročlane obitelji Babić iz Zagreba. Prije dva tjedna trudna Renata Babić (34) iznosila je smeće i pred zgradom na Srednjacima pretukla su je dva muškarca. Renati je procurila plodna voda i pobacila je.
- Pročitala sam i da žive u podrumskom stanu od 19 kvadrata. Pa to je strašno - kaže Mirna.
U akciju novčane pomoći obitelji Babić uključio se potom i direktor King Crossa Sergio Cammino. Potkraj tjedna King Cross će obitelji Babić uručiti poklon-bon ukupne vrijednosti 3500 kuna.
Lani je Tereza Kesovija 3000 eura odlučila darovati udovici hrvatskog branitelja Dragana Prebega, Nataši Prebeg, nakon što su emotivno razgovarale u eteru Obiteljskog radija.
Tereza Kesovija lani je prodala kuću u Konavlima od čega je 3000 eura darovala udovici hrvatskog branitelja.

Najčitaniji članci