Obavijesti

Show

Komentari 56

Ma ne, nije u šoldima sve: Što će dobiti Brankica, a što Grdi?

Ma ne, nije u šoldima sve:  Što će dobiti Brankica, a što Grdi?
1

Pjevač Mladen Grdović dičio se svojom bogatom kolekcijom automobila - crnim Mercedesom i dva modela Jaguara za koje je navodno iskeširao milijun kuna po automobilu

VIDEO

Sva bračna stečevina dijelit će se pola-pola, Brankica od Mladena neće niti tražiti uzdržavanje, a kako nemaju zajedničke djece, ona neće imati drugih potraživanja, kaže odvjetnik Brankice Grdović (48).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:36

A Grdovići su u braku, kako doznajemo, natukli mnogo. Uskoro bivši supružnici stanovali su u obiteljskoj kući u elitnom zadarskom kvartu Arbanasi. Obiteljsku kuću dvokatnicu Mladen dijeli s bratom Paolom i njegovom suprugom pa je pitanje je li kuća etažirana i na koga je upisano vlasništvo nad nekretninom. 

Pjevač Mladen Grdović (59) dičio se svojom bogatom kolekcijom automobila - crni Mercedes, dva modela Jaguara za koje je navodno iskeširao milijun kuna po automobilu. Grdi je, navodno, kupio i novi stan na zadarskoj Obali kneza Trpimira, koji je platio navodno milijun i pol kuna, kao i njegov prvi susjed Božidar Kalmeta.

Hacijenda: U obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima stanuju Mladen Grdović i njegov brat Paolo sa svojom suprugom

- Nitko ne zna sa sigurnošću koliko je zemlje naslijedio i kupio. Ima, priča se u gradu, i mnogo zemlje u smjeru Poličnika prema Ninu, a sigurno je dosta toga već i prepisao na Brankicu - kažu nam Zadrani. 

Grdovic

Mladenovi sugrađani tvrde kako je razvod njihova omiljenog pjevača i njegove obožavane supruge top tema u gradu. Prije sedam godina pjevač je govorio kako će cijelo svoje nasljedstvo ostaviti kćeri Sari koju je 2003. dobio s ljubavnicom Eminom Šimurinom. Malenu Saru Brankica, kažu, voli kao svoje rođeno dijete.

- Tek se mora napraviti procjena nekretnina i pokretnina te će onda sud odlučivati što se i kako kome dodjeljuje, no u praksi sve što je stečeno tijekom 20-godišnjeg braka treba se dijeliti na pola - kaže Brankičin odvjetnik Božo Vrkić.

Mladen Grdović i njegov menadžer Ljubo Šeperić nemaju komentara. Neki Zadrani kažu da se Grdović slanjem pomirljivih poruka preko medija pokušava umiliti Brankici bez koje ne može.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...