Show

Komentari 85

Maca Diskrecija traži partnere za snimanje pornića: 'Javite se'

Maca Diskrecija traži partnere za snimanje pornića: 'Javite se'

Starleta je rekla kako iza rešetaka neće završiti jer ima dečka političara koji će je spasiti od svih nedaća. Osim toga, njezine usluge koriste brojni moćnici pa i od njih može zatražiti pomoć ako bude potrebno

Starleta Senada Nurkić (29), poznatija kao Maca Diskrecija, svojedobno se 'proslavila' priznanjem da se bavi prostitucijom,a sad je najavila, reklo bi se, logičan nastavak svoje karijere.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Maca Diskrecija pjevačica je u usponu, koja je sudjelovala u srpskim reality showovima, a sad će snimati porno filmove.

- Počinjem snimati filmove za odrasle. Svi koji su zainteresirani snimati sa mnom nek mi se jave - poručila je starleta na svom YouTube kanalu. Fanove redovito časti svojim golišavim fotografijama te demonstrira svoje seksualne vještine.

Maca nema problema s pričanjem o tome da se bavi najstarijim zanatom na svijetu. 'Hejterima' je poručila da radije plate račune nego da je tuže, a ako i dođe do toga, dodala je, ima dečka političara koji će je spasiti od rešetaka.

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem kod njih ili oni kod mene. Uglavnom su to zgodni dečki, a neke djevojke bi to mogle samo sanjati - rekla je Maca i pohvalila se kako joj oni kupuju skupe poklone.

Istaknula je kako se prostitucijom počela baviti zbog siromaštva, odnosno, kako bi prehranila obitelj.

Najčitaniji članci