Obavijesti

Show

Komentari 109

Mačak je postao lav: 'Dugu ću kosu ostaviti sve do kraja ljeta'

Mačak je postao lav: 'Dugu ću kosu ostaviti sve do kraja ljeta'
15

Ovo ljeto ću ostaviti dugu kosu. Jako sam sretan što živim u 21. stoljeću i što mogu koristiti sve čari istoga, pa tako i to da ti za samo nekoliko sati sjedenja u frizerskom salonu može narasti duga kosa, kaže Grubnić

VIDEO

Marko Grubnić (37) nedavno je za potrebe velikog životnog intervjua koji je dao magazinu Miss7 obožavatelje iznenadio promjenom svoje frizure.

Naime, modni stilist odlučno je pristao na promjenu, pa sada ulicama Zagreba spremno pozira s dugom smeđom kosom do ramena koja na vrhovima ima blago plave pramenove. No njegov stajling i dalje krase brkovi s bradom.

Marko Grubnić: Siguran sam da ću biti najbolji tata na svijetu...
Marko Grubnić: Siguran sam da ću biti najbolji tata na svijetu...

Marko je posljednji puta dugu kosu imao 2013., a u travnju se na društvenim mrežama pohvalio fotografijom duge kose s loknama.  Kako je modni stilist posljednjih šest godina morao manje brinuti o kosi nego sada, otkrio nam je da mu to ne predstavlja problem te da su mu se ekstenzije toliko svidjele, pa ih je odlučio ostaviti.

- Ovo ljeto ću ostaviti dugu kosu. Jako sam sretan što živim u 21. stoljeću i što mogu koristiti sve čari istoga, pa tako i to da ti za samo nekoliko sati sjedenja u frizerskom salonu može narasti prekrasna duga kosa, a bez da se mučiš puštajući ju godinama - objasnio je Grubnić za 24sata. Dodao je kako uživa u svojoj kosi te da su njegovi prijatelji oduševljeni njegovom malom 'transformacijom'.

- Neki mi kažu da ih podsjećam s kosom na Jareda Leta. Ta usporedba mi je cool -  kaže Marko kroz smijeh. 

Iako će uskoro ulice Zagreba zamijeniti onima na Jadranskoj obali, ali i onima na Grčkom Mykonosu, Marko otkriva da nema problema i da mu je lako održavati i mokru kosu.

- Kada mi dosadi opet ću se samo ošišati. Za sada mi je baš cool - istaknuo je Grubnić. U Grčku planira otići s najboljom prijateljicom, pjevačicom Majom Šuput Tatarinov (39) i njezinim suprugom Nenadom (34) te još nekoliko prijatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rock Chic... 🤟🏼

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

- Naši odmori su uvijek nezaboravni i prepričavamo ih tijekom cijele godine. Jako se veselimo ovogodišnjim avanturama - rekao je Marko koji jedva čeka ljetne koktele s prijateljima, a navodno će Grubnić ove godine na Grčkom otoku biti i glavni na plesnom podiju nakon što je pokazao zavidne vještine u cha cha cha, sambi, i rumbi u showu 'Ples sa zvijezdama', a prozvan je i doktorom tanga.

Grubnić: 'Picigin nikad nisam igrao, ali baš bih htio probati...'
Grubnić: 'Picigin nikad nisam igrao, ali baš bih htio probati...'

No, Grubnića obožavatelji na Jadranu neće moći sresti na javnim plažama jer ih on, kako kaže, izbjegava.

-  Ne volim to, jednostavno se ne bih mogao opustiti - kaže. Zato obožava skrivene uvale, pa na Jadranu posjećuje dva hotel koja imaju privatne plaže na kojoj su, otkriva, gosti zaštićeni od znatiželjnih pogleda.

- Na tim plažama vlada pravi hedonizam - objasnio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin