Show

Komentari 47

Mačak posjetio slavni kabaret, uživa u pariškoj božićnoj bajci

Mačak posjetio slavni kabaret, uživa u pariškoj božićnoj bajci

Prije nekoliko dana objavio je i fotografija na kojoj pozira u Parizu markiran od glave do pete. Fanovima je najviše za oko zapeo glomazni šal s potpisom Balenciaga za kojeg je Grubnić 'iskeširao' oko 12 tisuća kn

Marko Grubnić (37) božnićne praznike odlučio je iskoristiti maksimalno. U petak se pohvalio kako je posjetio slavni kabaret, a već sutradan uživao je u pravoj blagdanskoj bajci. 

- Savršeno - kratko i jasno napisao je Marko ispod fotografije koja je u nekoliko sati skupila više od tisuću lajkova. 

Prije nekoliko dana objavio je i fotografija na kojoj pozira u Parizu markiran od glave do pete. Fanovima je najviše za oko zapeo glomazni šal s potpisom Balenciaga za kojeg je Grubnić 'iskeširao' oko 12 tisuća kuna. U Francuskoj mu društvo pravi prijatelj Momčilo Gurović.

Što se tiče blagdana, Marko si je dao truda u uređenju doma. Iako je Marko unajmio ljude koji mu profesionalno urede dom za blagdane, sve ukrase je kupovao, kako kaže, sam tijekom godina. Objašnjava  kako je u obitelji Grubnić ovoga Badnjaka na meniju bio bakalar bianco, a izjavio nam je kako je tek nedavno otkrio svoju strast prema kuhanju. 

- Za bogatu trpezu bili su zaslužni moji roditelji, dogovaramo se što ćemo jesti tih dana. To su uglavnom tradicionalna jela, poput sarme, purice s mlincima i ostalih finih domaćih stvari - izjavio je stilist. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci