Obavijesti

Show

Komentari 6

Madonna, što ti se dogodilo?

Madonna, što ti se dogodilo?
4

Pjevačica u TikTok videu prvo prekriva grudi, a zatim ljubi ekran. Bila je odjevena u prozirnu majicu i u prvi plan stavila gole grudi. Mnogi su se zabrinuti fanovi u komentari zapitali što joj je

Kraljica popa Madonna (63) ne prestaje šokirati svoje fanove na društvenim mrežama. Ovog puta objavila je video u kojem izgleda potpuno neprepoznatljivo. Mnogima je zapeo za oko njezin 'zaleđen izgled', te da više ne može normalno micati lice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Naime, pjevačica u TikTok videu prvo prekriva grudi, a zatim ljubi ekran. Odjevena je u prozirnu majicu pa je tako u prvi plan stavila gole grudi. Mnogi su zabrinuti te se pitaju gdje je nekadašnja pop diva nestala, a neki su je uspoređivali i s Donatellom Versace.

- Samo ću se sjetiti kako je izgledala 90-ih. Bila je ikona - napisao je jedan od pratitelja.

'Oh, Donatella Versace', 'Što se ovdje događa?' 'Jesi li dobro Madonna?', 'Ovo je tužno, što ti je s licem?', pisali su joj

Stiže film o Madonni, a ove se glumice bore za glavnu ulogu
Stiže film o Madonni, a ove se glumice bore za glavnu ulogu

Ovo nije prvi puta da je šokirala svojim izgledom na društvenim mrežama. Tako je ranije, objavila niz fotografija u različitim seksi pozama dok je na sebi nosila mrežaste čarape, kaput i kapu u vojnom stilu. 

Jedina odjeća koju je nosila ispod kaputa bilo je donje rublje u kojem joj je stražnjica došla do izražaja.