Obavijesti

Show

Komentari 8

Madonnini fanovi napali repera Nellyja, on ju vrijeđao: 'Pokrij tu svoju golu, staru stražnjicu!'

Madonnini fanovi napali repera Nellyja, on ju vrijeđao: 'Pokrij tu svoju golu, staru stražnjicu!'
9

Ovo nije prvi put da kraljicu popa prozivaju na račun njenih provokativnih fotografija i videouradaka, ali to se nije ni najmanje svidjelo njenim vjernim obožavateljima

VIDEO

Reper Nelly (47) napisao je 'Neke stvari treba zataškati' u komentarima ispod golišavih fotki u crnom rublju što je Pop- kraljica Madonna (63) objavila na svom Instagramu. Naravno vojska Madonninih obožavatelja je odmah stala u njenu obranu prozivajući repera. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Slavne žene koje varale muževe 01:06

- Svi ovi negativni komentari su je***o odvratni. Čujete li sebe? Ovo je 2022. Ovo je 63-godišnja žena koja je doslovno uspješnija od svih vas i ima dovoljno životnog iskustva da sama donosi odluke kada je u pitanju njezin imidž - komentirao je jedan obožavatelj ispod objave koju je Madonna opisala 'problem s automobilom'.

No tu nije bio kraj jer je obožavatelj zatim nastavio svoju misao - Nitko od vas ne bi imao drskosti da joj osobno kaže išta od ovoga, a da to učinite, njezini tjelohranitelji bi vas vrlo brzo uklonili jer oh čekajte... dovoljno je hvaljena i bogata da si priušti tjelohranitelje lol- rekao je pratitelj koji je javno prozvao sve hejtere pjevačice.

Reper Nelly uhićen usred noći: Silovao je ženu u svom busu?
Reper Nelly uhićen usred noći: Silovao je ženu u svom busu?

Zatim se javio i drugi obožavatelj koji je direktno reperu uputio poruku. -Vi biste se stvarno trebali gledati u sebe i pitati zašto je ovo j**ni pokušaj da maltretira ovu osobu zbog načina na koji izgleda? To je odvratno i daje bezveznu energiju. Nelly ova poruka je i za tebe- napisao je pratitelj.

No tu nije bio kraj jer je još jedan obožavatelj prozvao Nellyja.

- Ako si mogao napisati pjesme se poput 'Shake Ya Tailfeather' i 'Hot In Herre' a provociraju te Madonnine fotografije dupeta, samo znaj stari, smijemo se tvom licemjerju . Nemoj onda pjevati o golim djevojkama, pa onda to kritizirati. Jadnik - napisao je još jedan Madonnin obožavatelj.

CMT "Artists of the Year" award show in Nashville, Tennessee

Ovo nije prvi put da se Madonna našla na meti slavnog repera koji ju je pokušao javno osramotiti jer je također i 50 Cent (46) nedavno ismijavao pjevačicu na račun jednog njenog provokantnog snimka u donjem rublju.

- Ovo je najsmješnije s**** LOL. Madonna sa svojim starim dupetom pokušava biti djevica u 63", aludirajući na njenu pjesmu 'Like a Virgin'- napisao je 50 Cent.

Madonna objavila niz golišavih fotki i otkrila bujnu stražnjicu
Madonna objavila niz golišavih fotki i otkrila bujnu stražnjicu

No Kraljica popa mu je odmah uzvratila tako što je objavila fotku njih dvoje zajedno poziraju na crvenom tepihu 2003. godine.

- Evo 50 Centa koji se pretvara da je moj prijatelj - napisala je Madonna na svom Instagram Storyju Storyju.

- Sada si odlučio o meni šaljivo pričati. Pretpostavljam da tvoja nova karijera privlači pažnju pokušavajući poniziti druge na društvenim mrežama. Najmanje uzvišeni izbor koji možeš napraviti kao umjetnik i odrasla osoba - napisala je Madonna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin