Obavijesti

Show

Komentari 11

Maja će biti Stavros, a zadaci joj nisu laki: 'Nekad zaplačem'

Maja će biti Stavros, a zadaci joj nisu laki: 'Nekad zaplačem'
9

U ovotjednoj emisiji pjevačica Maja Bajamić na pozornici će utjeloviti legendarnog Jasmina Stavrosa, a izvest će njegov klasik 'Dao bih sto Amerika'. Otkrila je kako joj transformacije ponekad teško padnu

VIDEO

Davor Dretar Drele u prethodnim je epizodama zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pokazao svoj potencijal nasmijavši žiri. Ove nedjelje Drele će biti glazbena ikona Cher, a otpjevat će pjesmu 'Love Song'.

- Sredovječna, jaka i dominantna žena je nešto što će me očigledno pratiti kroz cijelu sezonu. Ustvari sam jako zadovoljan, ja sam Cher, nabrijan sam skroz - osvrnuo se voditelj na svoje sudjelovanje u showu.

Ova transformacija posebno ga veseli, kako kaže, zbog zanimljivog kostima.

- Kad me dobro stisnu steznikom, izgledat ću kao da imam između 36 i 39 i pol kilograma - kazao je, a duhovito zaključio glavni problem u ovotjednoj transformaciji: 'Imam dva rebra više od Cher.'

U ovotjednoj emisiji Maja Bajamić na pozornici će utjeloviti legendarnog Jasmina Stavrosa, a izvest će njegov klasik 'Dao bih sto Amerika'. Kako kaže, nimalo joj lako ne sjedaju transformacije svakoga tjedna.

- To što sam uspješna u showu ne znači da doma ne plačem. Teško mi je - izjavila je Maja. S druge strane, Stavrosa izrazito cijeni, a ovu pjesmu doživljava kao njegovu autobiografiju.  

- Ta pjesma je zaista prikaz njegovog života u momentima kad je bio u Americi - rekla je pjevačica. Maja naglašava kako su stihovi ove pjesme institucionalni, a kao glavni problem u svome zadatku izdvaja Stavrosovu statičnost koju vjerno mora dočarati na pozornici: 'Suzdržano je prisutan, a to je meni nepoznato'. Ipak, ne namjerava tako lako odustati. 

- Daj što daš, ja ću ti od toga napravit' najbolje što ja mogu - zaključila je.

Nakon sjajnog nastupa Ane Vilenice 'poletjele' su stolice
Nakon sjajnog nastupa Ane Vilenice 'poletjele' su stolice

Glumac Damir Poljičak prošloga tjedna bio je Mariah Carey, a ovoga puta očekuje ga nešto posve drugačije. Ove će nedjelje Damir postati legendarni Joe Cocker, a pjevat će njegovu pjesmu 'Unchain my heart'.

- Nekako si mislim da se ja i gljiva sve bolje i bolje počinjemo razumjeti - zadovoljno komentira Damir ovotjedni zadatak i dodaje: 'Drago mi je da nije žena, da je jedan muškarac u pitanju'. 

Ne krije ni oduševljenje time što će utjeloviti upravo ovu legendu.

- On je fantastičan i divan, a ovo mi je 'najglumačkiji' zadatak do sada - izjavio je. Unatoč svemu, u takve glazbene legende zaista se teško transformirati, a toga je svjestan i Damir.

- Najteže će biti ne pretjerati u pokretima, moramo naći jedan dobar balans - komentirao je.

I pobjednica prošlotjedne emisije, Ana Vilenica, ovaj tjedan ima nešto potpuno različito od zadnje transformacije. Iz tenisica Kurta Cobaina uskočit će u visoke pete kao Lana Jurčević i otpjevati njen prošlogodišnji hit 'Kim Kardashian'.

- Očekivanja su da se nasmijem iznutra na cijeli nastup, da bude zabavno i smiješno. Moram samo vježbati poziranje. Nije tako težak zadatak ovaj put - kaže Ana o ovotjednom zadatku. Amel Ćurić ovoga će tjedna biti J Balvin, a Katarina Baban na jedan dan će postati Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta. Jednu od popularnih članica grupe Spice Girls na pozornici će utjeloviti Matko Knešaurek, dok će Paola Bekić Valić u pratnji male Tare Roki ovoga puta postati Taylor Swift.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni