Obavijesti

Show

Komentari 128

Maja pokazala ultrazvuk bebe: 'Što mislite je li cura ili dečko?'

Maja pokazala ultrazvuk bebe: 'Što mislite je li cura ili dečko?'
6

Sretne vijesti Maja je na društvenim mrežama podijelila sredinom prošlog tjedna. Tada je istaknula da su ona i suprug Nenad presretni što će dobiti novog člana u obitelji

VIDEO

Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv, napisala je pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) uz kadrove sa ultrazvuka. Istaknula je kao je to bilo 19. rujna, kada je bila u 12. tjednu trudnoće. Spol još uvijek nisu znali. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maja je trudna 

Pokretanje videa...

Čestitke Maji 01:00

- Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan... Što mislite je li cura ili dečko? - upitala je Maja svoje pratitelje. Osim brojnih čestitke i želja da joj cijela trudnoća prođe savršeno, kao i porođaj, bilo je i onih koji su po slici s ultrazvuka nagađali o kojem se spolu radi. 

- Mislim da je dečko. Čini mi se kao da nešto vidim na drugoj slici. Ali ja imam četiri dečkića pa možda ništa drugo ne znam vidjeti - komentirala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: 

- Curka je, već se vidi da je mamina.

Svi su se pratitelji složili u jednom - najvažnije je da dijete bude zdravo, neovisno o spolu. 

Sretne vijesti Maja je na društvenim mrežama podijelila sredinom prošlog tjedna. Tada je istaknula da je u 15. tjednu trudnoće. 

- Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir - rekla je Maja pa nastavila:

'Nenad je plakao kad je čuo, a mama stalno smišlja imena...'
'Nenad je plakao kad je čuo, a mama stalno smišlja imena...'

- Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću - napisala je Maja na društvenim mrežama. Ona i suprug Nenad presretni su što će njihova obitelj biti bogatija za još jednog člana. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin