Obavijesti

Show

Komentari 27

Maja Šuput je u Keniji zajahala noja: Možemo li malo sporije?

Maja Šuput je u Keniji zajahala noja: Možemo li malo sporije?
5

Robert je Maji dao zadatak da pronađe supruga u kenijskom selu od 170 stanovnika gdje muškarci imaju po četiri, pet žena istovremeno. Ipak, poglavica plemena odlučio je da Šuput neće ostati u njihovom selu

VIDEO

Nakon što smo se prisjetili Severine (46) koja je postala majka 17-ero romske djece te Zdravka Mamića (59) koji je uskočio u baletne papučice u emisiji Roberta Knjaza, došla je na red i Maja Šuput (39). 

Pranje umjesto pjevanja: Mlada Severina posvojila 17-ero djece
Pranje umjesto pjevanja: Mlada Severina posvojila 17-ero djece

Knjaz je Maju 2007. u 'Koledžicom po svijetu' odveo u Keniju gdje su se družili s polu-nomadskim plemenom Maasai. Čim je vidjela gdje su došli rekla je kako je ona više 'gradska cura'. Prespavala je u kući kod Lucy gdje, kako kaže 'gazdarica', ponekad noću dođu životinje u 'posjet'.

- Ja se bojim ptica i svega što ima krila - rekla je Maja, a potom zajahala noja koji inače u trku može dosegnuti brzinu od 70 km/h. 

- Sporije, sporije. Možemo li malo sporije? - vikala je pjevačica te u jednom trenutku rekla da joj je dosta. 

Zatim je Robert Maji dao zadatak da pronađe supruga u kenijskom selu od 170 stanovnika gdje muškarci imaju po četiri, pet žena istovremeno. Nakon što se upoznala s brojnim stvarima koje žene iz plemena rade, upitala je poglavicu je li prošla test.

- Nisi loša, ali... Preslaba si. Nećeš ostati u našem selu kao Maasai žena - odgovorio joj je.

U nastavku svog posjeta, Maja je Maasai pleme učila plesati, a nakon toga je s njima i zapjevala 'Letovanić, selo pokraj Kupe'. 

Pogledajte kako se Maja snašla u Keniji: 

VIDI OVO! Neki su puni sebe, a neki ljubomorni: Ovih 6 znakova zodijaka potajno mrze sve oko sebe, jeste li vi jedan od njih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin