Show

Komentari 5

Majka Dwaynea Johnsona bila u prometnoj nesreći: 'Nikad ne znaš kad ćeš dobiti takav poziv'

Majka Dwaynea Johnsona bila u prometnoj nesreći: 'Nikad ne znaš kad ćeš dobiti takav poziv'

Ostao mi je jedan roditelj, pa ako još uvijek imaš mamu i tatu, dobro ih zagrli jer nikad ne znaš kada ćeš dobiti onaj poziv u tri ujutro koji nikada ne želimo dobit, zaključio je Johnson

Majka glumca Dwaynea Johnsona (50), poznat i kao The Rock, sudjelovala je u prometnoj nesreći u Los Angelesu u srijedu navečer, koju je srećom uspjela preživjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

The Rock je na Instagramu objavio fotografiju crvenog Cadillac Escaladea njegove majke, Ata Johnson (74), koji je pretrpio veliku štetu na suvozačevoj strani.

- Bože hvala ti, dobro je. Anđeli milosrđa bdjeli su nad mojom mamom - napisao je Johnson.

Oklop Escaladea bio je otkinut i smrvljen, otkrivajući dijelove unutrašnjosti i zračni jastuk koji je izgledao kao da se aktivirao na vozačevoj strani.

Jumanji: The Next Level World Premiere - Los Angeles

- Ova žena je preživjela rak pluća, težak brak, sudar s pijanim vozačem i pokušaj samoubojstva. Ona je preživjela na načine koji anđele i čuda čine stvarnima - dodao je glumac i zahvalio policiji Los Angelesa i vatrogascima što su pomogli njegovoj majci i što su mu preko telefona ispričali što se dogodilo.

New York: Poznati na premijeri filma Skyscraper

- Ostao mi je jedan roditelj, pa ako još uvijek imaš mamu i tatu, dobro ih zagrli jer nikad ne znaš kada ćeš dobiti onaj poziv u tri ujutro koji nikada ne želimo dobit - zaključio je Johnson.

The Rock na Instagramu ima 361 milijun pratitelja te su mu mnogi pisali komentare podrške.

- Točno znam što prolaziš. Izgubio sam jedinog roditelja prije 6 godina. Ta praznina nikad ne zacijeli i nedostaje mi svaki dan; Žao mi je što si prošao kroz to i hvala bogu da je dobro. Ne mogu ni zamisliti stres koji si tada osjećao, šaljem ljubav i molitvu - samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Johnson je ostao bez oca, profesionalnog hrvača Rockyja Johnsona u siječnju 2020. kada je umro od posljedica srčanog udara. 

Najčitaniji članci