Majstorica za objektivom: Tko Cansu Dere želi pozirati gol? | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 2

Majstorica za objektivom: Tko Cansu Dere želi pozirati gol?

Majstorica za objektivom: Tko Cansu Dere želi pozirati gol?
4

Junakinja serije “Sila” priprema prvu izložbu fotografija. Snimala je prirodu, životinje i građevine, a sad je, kaže, spremna i za provokativne aktove, ali nedostaje joj model

VIDEO

Najteže je raditi s ljudima, ali sigurna sam u svoje umijeće nagovaranja. Od svakoga bih mogla napraviti modela iz snova, pohvalila se Cansu Dere (32). Glumica iz serija 'Ezel' i 'Sila' u fotografiju se zaljubila kao djevojčica.

- Izluđivala sam sve oko sebe. Svi su mi pozirali. Roditelji, prijatelji iz kvarta, susjedi, pa čak i učitelji - kaže Cansu. Oduvijek je imala oko za detalje, a posao iza objektiva je opušta. Od honorara koji je zaradila kao manekenka kupila si je profesionalnu kameru.

- Fotografiram sve oko sebe. Svaki put kad odem na put pretvorim se u ludog turista kojeg svi moraju čekati jer snima i najdosadnije stvari - kaže glumica. Fotografije objavljuje na društvenim mrežama jer voli vidjeti kako ljudi reagiraju na njezin rad. Organizirat će izložbu amaterskih radova u Istanbulu, a neostvarena želja ostali su joj još samo aktovi.

- Turci su sramežljivi i nepovjerljivi, ali znat ću ih opustiti jer sam se i sama skidala. Sve dok fotografije nisu neukusne, a moje neće biti, nema mjesta panici - kaže glumica. Iako voli tehnologiju, Cansu si omiljene fotografije izrađuje. Draže joj je opipati ih na papiru, nego ih gledati na ekranu računala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu