Obavijesti

Show

Komentari 26

Mala od skandala: Nina Morić na rubu anoreksije radi prekida

Mala od skandala: Nina Morić na rubu anoreksije radi prekida
21

Zagrebačka ljepotica s milanskom adresom šokirala je obožavatelje mršavošću. Nagađa se da je razlog tome stres nakon razlaza s mlađim zaručnikom

VIDEO

Nikad mršavija Nina Morić (43) šokirala je šopingirajući na ulicama Milana. U vrućim hlačicama i nezaobilaznim štiklama zagrebačka manekenka s talijanskom adresom pokazala je iznimno ispijene noge. Iako godinama vježba u teretani, njezine tanašne noge nisu mogle proći nezapaženo.

Milan, Nina Moric shopping downtown with friend

Njezini obožavatelji zapitali su se što se s njom događa. Mnogi nagađaju da je izgubila na težini zbog stresa nakon prekida s deset godina mlađim zaručnikom Luigijem Marijem Favolosom.

Nina Moric

Krajem siječnja na društvenoj mreži Nina je objavila fotografiju s modricom na donjem dijelu leđa te prepisku sa sad već bivšim zaručnikom Favolosom kojeg je optužila za zlostavljanje nje i njezina sina Carlosa Mariju (19), kojeg ima s bivšim suprugom, talijanskim “kraljem paparazza” Fabrizijem Coronom (45).

- Branio sam je od nje same, nisam htio da se povrijedi - pisao joj je Favoloso, što je Ninu isprovociralo da iznese niz optužbi na njegov račun.

Milan, Nina Moric shopping downtown with friend

- Da, branio me od mene same udarivši me - rekla je manekenka. Napisala je da je “nije samo udario nego i da ju je htio ubiti”. U drugoj poruci Nina je tvrdila da je bio nasilan i prema njezinu sinu.

- Srećom pa sam se bacila na sina da ga zaštitim, ali ostala mu je modrica - napisala je manekenka. Objavila je poruke bivšeg dečka u kojima on tvrdi da je bila hladna prema njemu.

Morić jedva prekrila stražnjicu: Prijatelj joj pomaže šopingirati
Morić jedva prekrila stražnjicu: Prijatelj joj pomaže šopingirati

- Pronašao sam liječnika koji će mi pomoći. Želim da znaš što osjećam prema tebi - napisao je Favoloso, moleći je da mu pruži drugu šansu, na što Nina nije pristajala i kratko mu je odgovorila: “Ti si lud”.

Manekenka se tad nije javljala na naše pozive, kao ni njezina majka Vranka koja je s njom u Milanu. Ninin tetak, ugledni zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman, rekao nam je da je “tu vezu trebalo prekinuti”.

Milan, Nina Moric shopping downtown with friend

- Otjerala ga je definitivno i konačno. On je bio osoba koju zbog njegova karaktera ne možeš imati u blizini - rekao nam je dr. Sakoman.

Nina je s Favolosom bila u vezi od 2015. No i ta je veza bila turbulentna, kao i većina njezinih prethodnih ljubavi. Svojedobno ga je optužila da ju je prevario, no ubrzo su se pomirili. Nina i Favoloso imali su period od nekoliko mjeseci kad su “nestali” iz talijanskoga javnog života.

Prestali su objavljivati fotografije na društvenoj mreži i otišli u Zanzibar. Dr. Sakoman tad nam je kratko rekao da se Nina “posvetila humanitarnom radu u siromašnim zemljama”. Manekenkin život prepun je turbulencija. Prije tri godine rekla nam je da dvije godine ne živi sa sinom, koji se nalazio kod očeve majke Gabrijele jer mu je otac Fabrizio Corona završio u zatvoru.

Nina je tad dvije godine viđala sina u strogo kontroliranim uvjetima uz stručni nadzor na sat i pol vremena na tjedan. Nininoj borbi za sina prethodila je svađa s majkom, nakon čega je popila tablete za smirenje.

- Nisam se htjela ubiti. Samo sam htjela zaboraviti tu večer i zaspati - rekla je tad manekenka.

ROMA - TRASMISSIONE TV BELLISSIMA

Njezin sin svjedočio je svađi s majkom i u strahu nazvao drugu baku Gabrijelu, koja je nazvala policiju.

- Gabriela je vikala da će mi uzeti sina i tako je i bilo. Ona me ne voli otkad smo se Fabrizio i ja vjenčali - rekla je manekenka.

Dječaka je uzela baka, a neko vrijeme mogao je spavati kod majke. Nakon toga dva mjeseca nije mogla vidjeti sina jer mu je, kako je ispričala, rekla da je bio bezobrazan kad joj je rekao da nije siguran želi li živjeti s njom.

Milan, Nina Moric shopping downtown with friend

- To je sigurno rekao zbog bake Gabrijele koja loše priča o meni. Morala sam ići na test na droge. Odrezali su mi 20 cm kose, a nalaz je bio negativan. Morala sam i dvije godine ići na psihijatrijska vještačenja gdje su zaključili da sam divna majka, ali nitko to ne uzima u obzir - rekla je manekenka na rubu suza.

NINA MORIC

Nikad se, tvrdila je, nije pokušala prerezati žile, kako se pisalo. Rekla je da se samo izgrebala po zapešću od stresa. Morić nam je tad rekla i da je bila trudna, no da je zbog stresa izgubila bebu. Dodala je da joj je Corona zagorčao život kad ju je prevario s argentinskom starletom Belen Rodriguez.

- Dolazio mi je pod prozor i ljubio se s njom - zaključila je Nina.

Corona je prije dvije godine sinu Carlosu otvorio profil na Instagramu na kojem je, između ostalog, pozirao bez majice. Na profilu je objavljivao Carlosove fotografije, a on je govorio kako “vjeruje da će njegova obitelj ponovno biti skupa”. Nina, Carlos i Corona nedavno su u jeku pandemije korona virusa u Italiji zajedno proslavili fotografov rođendan s prijateljima. Nisu govorili o pomirenju, ali iz videa na Instagramu vidljivo je da se dobro slažu.

Na izboru ljepote Elite Model 1998. osvojila je drugo mjesto, a godinu poslije snimila je spot za pjesmu Rickyja Martina ‘Vivin La Vida Loca’. Jim Carrey htio ju je angažirati u nastavku filma ‘Maska’, no pregovori su propali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao