Obavijesti

Show

Komentari 4

'Mama je s Ashtonom željela dijete, nismo pričale tri godine'

'Mama je s Ashtonom željela dijete, nismo pričale tri godine'
8

Bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osjećaj da mi nismo dovoljne. Čak su mi i prijatelji govorili da su zabrinuti za moju mamu, neka joj pomognem, govorile su glumičine kćeri

VIDEO

Kći američke glumice Demi Moore (57), Tallulah (26) prošle godine je otkrila kako tri godine nije razgovarala sa svojom mamom i to zbog braka s glumcem Ashtonom Kutcherom (42).

Rekla je kako se odnos pogoršao kad je njena majka pokušavala dobiti dijete se tadašnjim mlađahnim suprugom, što je završilo tragičnim pobačajem. Dodala je i kako se sjeća da je tri godine zaredom plakala na majčin dan jer nije pričala s Demi.

Twitter

Najmlađa kći glumice i glumca Brucea Willisa (65) otkrila je i kako je bila presretna kad je napokon oprostila svojoj mami. Ispričala je i kako bi voljela da može upoznati 26-godišnju Demi kako bi bile vršnjakinje jer bi se puno smijale i uživale. 

- Šaljem ljubav i snagu svakoj budućoj mami, svim umornim mamama, pomajkama i onima koje su izgubile nešto dragocjeno - istaknula je i nastavila: 

- Nisam pričala s mamom tri godine i kad se sjetim toga odmah popucam i pretvorim se u pepeo. Sjećam se da sam se vozila na posao i na radiju čula oglas koji bi parfem mame obožavale dobiti na poklon - rekla je.

Urban Zen Stephan Weiss Apple Awards - New Year

Dodala je i kako je često znala šutjeti i biti loše volje, a sada svaki dan započinje tako što trči u zagrljaj svojoj mami, koja je onda 'zaslini' poljupcem u obraz. Zaključila je da njena Demi puno vrijedi i da je voli zauvijek.

Najstarija glumičina kći, Rummer (31), govorila je kako je bila ljuta na Ashtona jer je imala osjećaj da joj je uzeo majku, a ona je do tada bila njena.

- Kad je naša mama željela još jedno dijete, a to se nije dogodilo, bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osjećaj da mi nismo dovoljne. Čak su mi i prijatelji govorili da su zabrinuti za moju mamu, neka joj pomognem. Tada sam shvatila da trebam popraviti naš odnos - rekla je svojedobno Rumer.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin