Show

Komentari 134

Mandarina potpuno podivljala na trudnicu koja ju je zamolila za pomoć: Ne glumi! Idi i zaradi

Mandarina potpuno podivljala na trudnicu koja ju je zamolila za pomoć: Ne glumi! Idi i zaradi

Žena je Kristinu Mandarinu zamolila da joj pokloni odjeću jer su je životne prilike dovele do toga da je ne može kupiti sama. Kristina svoj surovi odgovor pravda sumnjom u autentičnost molbe

Naša najpoznatija prodavačica voća Kristina Penava (22) na Instagramu je podijelila poruku u kojoj je trudnica u šestom mjesecu trudnoće moli za pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Zdravo draga, ja sam izašla iz kuće, od svog supruga i svoje svekrve... Krećem od nule, meni bi puno značila pomoć oko garderobe za mene. Jer sam u velikom kaosu s novčanim problemima… Plus sam trudna u šestom sam mjesecu… -  napisala joj je žena. 

Nakon što je podijelila poruku, Penava je pratitelje počastila svojim rječitim odgovorom. Izrazila je sumnju u autentičnost poruke, napisavši kako se nju ne može 'preveslati'.

 - S tim lažnim porukama i gluma jadnika/jadnice kako bi dobili nešto para ili markirane stvari kod mene ne prolazi! Idi radi i zaradi - napisala je Kristina.

Pomalo je to neobična reakcija nekoga tko je po izlasku iz showa Farma tvrdio da se nije nimalo promijenio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pokazala sam se onakvom kakva zapravo jesam i kakvu su me svi upoznali za štandom - rekla je Kristina svojedobno. No nešto se, po svemu sudeći, ipak promijenilo. 

Najčitaniji članci