Show

Komentari 92

Mandarina: Prirodno nikada neće izaći iz mode i trenda

Mandarina: Prirodno nikada neće izaći iz mode i trenda

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj rekla je da više neće ići na zahvate jer nema potrebe za njima, a sada je svoje pratitelje pozvala da 'budu svoji i prirodni'

Kristina Mandarina (22) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli svoja pozitivna i negativna iskustva u životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nekog vremena pratitelje je iznenadila ožiljcima koje je zadobila na zahvatu. Naime, rana joj se rašila, a doktor koji ju je operirao rekao je da se to dogodilo jer se nije pridržavala uputa. 

Nedavno je priznala i da na svom licu ima akne i kako je to skroz okej, a sada je objavila Instagram priču na kojoj poziva sve svoje pratitelje da 'budu svoji'

- Prirodne usne , prirodno lice i normalno lice- napisala je Kristina te nadodala kako prirodno nikada neće izaći iz mode i trenda iako je Kristina na videu ipak upotrijebila filter.

Nedavno je priznala i kako nema potrebe za operacijama. A za to gdje je radila usne, rekla je da ih više neće dirati, a da ih je prije 'punila' u Zagrebu i Beogradu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM:

Najčitaniji članci