Obavijesti

Show

Komentari 62

Mandarini opsjednuti pratitelj slao neugodne poruke, prijeti mu tužbom: 'Psihopat neviđeni'

Mandarini opsjednuti pratitelj slao neugodne poruke, prijeti mu tužbom: 'Psihopat neviđeni'
8

Opsjednuti obožavatelj naposljetku joj se ispričao i tvrdio kako je bio pijan te nije bio svjestan što joj piše. Obećao joj je da se takvo što više neće ponoviti, ali Kristina je vidno isfrustrirana

VIDEO

Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, proslavila se nakon što su je 'uhvatili' kako prodaje Mandarine na štandu. Od tad joj na Instagramu svakodnevno raste broj pratitelja, s kojima nerijetko dijeli fotografije iz svakodnevnog života, pa i one provokativne.

POGLEDAJTE VIDEO: Kristina povećala usne

Pokretanje videa...

Kristina Mandarina povećala usne 00:58

Često joj stižu i razne poruke. Iako je mnogi hvale, pogotovo na račun njezina izgleda, ponekad doživljava i neugodnosti. Na Instagram 'storyju' objavila je poruke koje joj je slao nepoznati obožavatelj. Nije joj bilo drago kada ih je vidjela. 

- Oženio bih te i pružio sve na svijetu. Moramo razmišljati i misliti o tome da smo ti i ja kao pravi brat i sestra. To je totalno nastrano, perverzno, ali opet seksi i uzbudljivo. Da kroz život zajedno putujemo i da se po*ebemo gdje god stignemo - pisalo je u poruci. 

Kristina nije šutjela. 'Odbrusila' je obožavatelju i poručila mu kako nije u redu da joj šalje takve poruke.

- To je za ludnicu, pogotovo ovakvi bolesnici, kad se netko tako odnosi prema ženama. Kažem ti iskreno i dobronamjerno. Nikada ni jednoj djevojci nemoj ovakvo nešto izjaviti, naročito ne mladoj. Psihopat neviđeni - napisala je. Dodala je kako netko ovakav ne zaslužuje život te da će ga tužiti.

Opsjednuti obožavatelj naposljetku joj se ispričao i tvrdio kako je bio pijan te nije bio svjestan što joj piše. Obećao joj je da se takvo što više neće ponoviti.

'Friška Mandarina': Kristina je povećala usne, korigirala obrve
'Friška Mandarina': Kristina je povećala usne, korigirala obrve

- Ne znam što bih rekao, nije neko opravdanje, nesvjesno sam se glupirao jer sam bio pijan. Znaš da nikada nisam bio zlonamjeran. Ispričavam se, znam da je loše zvučalo - napisao joj je. Mandarina se na posljednju poruku više nije osvrtala, svoje mišljenje rekla mu je odmah.

Taj isti Kristinin obožavatelj prethodno joj je pisao poruke i hvalio je na račun izgleda nakon što je napravila 'sitne' prepravke. Napomenuo joj je kako je lijepa, ali neka stane s plastičnim operacijama. 

Podsjetimo, Kristina Mandarina prošle je godine imala manje usne pa njezinim pratiteljima nije trebalo dugo da usporede starije i nove slike i zaključe kako ih je njihova miljenica povećala. Osim toga, korigirala je i obrve, a prije toga uvećala je grudi. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin