Obavijesti

Show

Komentari 12

Manekenka Ratajkowski rodila sina, dala mu neobično ime

Manekenka Ratajkowski rodila sina, dala mu neobično ime

Manekenka je trudnoću otkrila u suradnji s časopisom Vogue za koji se fotografirala i napisala kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo. Termin joj je bio sredinom ožujka, a spol nisu željeli otkriti

VIDEO

Manekenka Emily Ratajkowski rodila je svoje prvo dijete sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom. 

Nakon devet mjeseci selfija, u kojem je iskoristila svaki trenutak kako bi obilježila dane trudnoće, danas je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s malenim u naručju. 

- Pridružio nam se Sylvester Apollo Bear. Sly je stigao 8. ožujka 2021. na najnerealnije, najljepše i ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu - napisala je. 

Emily je na svom profilu tijekom cijele trudnoće objavljivala fotografije. Na nekima je pozirala 'kao od majke rođena'. 

Pratitelji su je hvalili u komentarima pišući da izgleda božanstveno i da joj trudnoća pristaje. No, bilo je i onih koje je iznenadila. 

Manekenka je trudnoću otkrila u suradnji s časopisom Vogue za koji se fotografirala i napisala kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo. Termin joj je bio sredinom ožujka, a za Vogue je istaknula kako neće otkriti spol djeteta sve dok se ono ne rodi. 

- Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu