Obavijesti

Show

Komentari 3

Mani Gotovac tijekom šetnje je upala u rupu i slomila gležanj

Mani Gotovac tijekom šetnje je upala u rupu i slomila gležanj
3

Teatrologinji je mjesec i pol dana noga bila u gipsu, a sada je u Opatiji na oporavku. Ozljeda ju je prikovala uz krevet pa se dopisuje s ljudima koji joj žele ozdravljenje

VIDEO

Iako je trenutačno na rehabilitaciji u Opatiji, Mani Gotovac vedra je i optimistična kao da nije na oporavku, već na odmoru. Smije se dok priča što joj se dogodilo.

– U listopadu sam u Vlaškoj ulici u Zagrebu upala u otvorenu rupu i slomila gležanj. Mjesec i pol noga mi je bila u gipsu, a sada sam u Opatiji na oporavku i lijepo mi je. Svi me paze – govori.

Poznata teatrologinja po cijele dane provodi na terapijama. Odlazi na plivanje, fizioterapeutu, razgovara s liječnicima i dan joj, kaže, brzo prođe. Ipak, unatoč strogom režimu raznih tretmana, ostaje joj vremena pratiti što se događa u Hrvatskoj. A afera s Hajdukovim kalendarom, koja se ovih dana provlači po medijima, razljutila je i prvu damu našeg teatra.

– Grad Split na svaki način svakodnevno dokazuje da više nije grad, nego predgrađe Ogorja u općini Muć (rodno selo Željka Keruma, op.a.). U takvom propadanju gradskosti i urbanosti sve je moguće: zaboravljanje povijesti pa i toga da je Split Dioklecijanov grad. Uskoro će se možda zaboraviti i da je Split uz more, pa će se s razglednica to more izbrisati, a ostaviti samo grmlja i brda – govori.

U pehu koji joj se dogodio ima i malo sreće. Mani je sada uglavnom za laptopom, dopisuje se s ljudima koje se dojmila njezina knjiga 'Fališ mi'. Šalju joj poruke podrške, žele joj brzo ozdravljenje, a Mani kaže da napokon ima vremena odgovarati im i voditi duge telefonske razgovore.

Nova knjiga

– Zaustavljali su me po ulici, slali SMS-ove. 'Fališ mi' jedna je od najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj i zahvaljujući njoj sada imam puno novih prijatelja. Knjiga je ljubavne i političke tematike, a to se mojim čitateljima očito sviđa – govori Mani.

Kako stvari sada stoje, pred Mani je još puno novih i lijepih prijateljstava. Jer već 20. prosinca u Zagrebu će se održati promocija njezine nove knjige 'Fališ mi 2' u kojoj, nema sumnje, Mani progovara na jednako iskren, topao i intrigantan način.

– Prije toga svakako ću posjetiti sajam knjiga u Puli, nadam se bez štaka – najavljuje Mani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...