Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Manu Chao uskoro u Zagrebu: Rasprodane ulaznice za fan pit

Ulaznice za fan pit za koncert koji će se u dvorištu Velesajma održati 12. rujna su rasprodane, no ulaznice za ostale pozicije u gledalištu još uvijek se mogu kupiti

PR fotografija
Foto: PR fotografija
0 komentara

Manu Chao u Hrvatskoj zaista može računati na sjajnu publiku. Ulaznice za fan pit za njegov koncert koji će se u dvorištu Zagrebačkog velesajma održati 12. rujna su rasprodane, no ulaznice za ostale pozicije u gledalištu još uvijek se mogu kupiti po cijeni od 190 kuna na svim prodajnim mjestima Tisak media centra u Hrvatskoj, putem Tisak media webshopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Dostupne su i online putem sustava Entrio, a adrese prodajnih centara i detalje online kupovine moguće je pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala. 

Manu Chao je u Hrvatskoj već održao više koncerata za pamćenje u organizaciji INmusic festivala i Multikulture. Kao jedan od najboljih koncerata u hrvatskoj povijesti ostao je njegov nastup u pulskoj Areni 2008. godine dok je koncert u maloj dvorani Doma sportova 2011. godine u odličnoj atmosferi trajao satima. Publika izvođačima jednostavno nije dozvolila silazak sa scene stalno ih pozivajući na novi bis u gotovo stadionskoj atmosferi neviđenoj na koncertima u Hrvatskoj. Ovoga puta Manu priprema show u četveročlanom sastavu s nenadmašnim Madjidom na gitari, Philippeom Teboulom na bubnjevima te Gambeatom na bas gitari. 

Milijuni prodanih albuma, glazbene nagrade, odlično prihvaćene suradnje s umjetnicima i filmašima, neodoljiva mješavina sentimentalnih melodija, brzih ritmova, maštovitosti i beskrajne želje za stvaranjem i poboljšavanjem svijeta kroz glazbu postali su njegovi zaštitni znakovi. Ne propustite još jedan vrhunski koncertni doživljaj koji će vas na najbolji mogući način uvesti u novu sezonu. 

Naši partneri pišu
Message