Show

Komentari 12

Marica iz 'Života na vagi' na svadbi istaknula zavidnu liniju

Marica iz 'Života na vagi'  na svadbi istaknula zavidnu liniju

Ponosno je obukla crni kombinezon i time istaknula zavidnu liniju. Omiljena natjecateljica pokazala je tako da i dalje marljivo vježba i vjerno se drži svih savjeta koje je u showu dobila

Marica Korolija, natjecateljica pete sezone showa 'Život na vagi' pohvalila se na društvenim mrežama fotografijom s vjenčanja na kojem je proteklog vikenda bila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ponosno je obukla crni kombinezon i time istaknula zavidnu liniju. Omiljena natjecateljica pokazala je tako da i dalje marljivo vježba i vjerno se drži svih savjeta koje je u showu dobila.

Podsjetimo, Marica je u show ušla s 134 kilograma, a u finalnom tjednu vaga je pokazala kako ima 81,8 kilograma. U showu je u pet mjeseci izgubila čak 52,3 kilograma, a često kaže kako joj je emisija promijenila život iz temelja dok je njezina priča i put transformacije postao uzor mnogima.

- Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla van. Nisam uzalud radila na svojoj glavi, i to mi je najbitnije - rekla je tada Marica.

Uspjeh Marice dirnuo je i trenera Edu Mehmedovića koji je zaplakao kad se pojavila u finalu. Nakon showa izgubila je još 18 kilograma. 

Najčitaniji članci