Show

Komentari 8

Sreća nakon suza i boli! Marica iz 'Života na vagi' pohvalila se figurom, a komplimenti pljušte

Sreća nakon suza i boli! Marica iz 'Života na vagi' pohvalila se figurom, a komplimenti pljušte

Nakon što je ovog Uskrsa zabrinula pratitelje objavom u kojoj se potužila da je nesretna, Marica sad ima razloga za sreću. Njezina najnovija objava u kratko je vrijeme skupila 4 tisuće lajkova na Instagramu

Kandidatkinja pete sezone Života na vagi, Marica Korolija (33), na Instagramu je uz staru fotografiju objavila i najnoviju na kojoj se vidi da je promijenila boju kose i koliko je smršavjela. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Godinu dana razlike -  napisala je kratko uz fotografije. 

 

U samo samo četrnaest sati Maričina je objava skupila preko 4 tisuće lajkova, a komplimenti pljušte na sve strane. 

- 'Wow', 'Prekrasna', 'Malo je reći da si prelijepa', 'Mlađa si 10 godina!' - samo je dio pohvala koje je dobila. 

Podsjetimo, Marica je ovog Uskrsa zabrinula pratitelje kad je na Instagramu podijelila fotografiju uz koju se požalila da je nesretna. 

- Majicu koju nosim sam dobila prije ulaska u ŽNV kao motivaciju da ju mogu obući kada izađem. Tako je bilo tada, a i danas nakon 5 mjeseci od finalne emisije i dalje mi pristaje. Mislite da je lagano? Naravno da nije. Mnoge borbe i dalje vodim sama sa sobom. Trenutno sam u fazi da sam nesretna, a doista i nemam nekog razloga biti nesretna. Imam sve što je za sreću potrebno, a opet nešto nedostaje - napisala je Marica. 

No sudeći prema najnovijoj fotografiji, Marica itekako ima razloga za sreću. Širok osmijeh na njezinu licu govori da je toga i  svjesna. 

Najčitaniji članci