Obavijesti

Show

Komentari 14

Marica je u 'Život na vagi' ušla sa 134 kg, a evo kako izgleda danas: 'Počnite misliti na sebe'

Marica je u 'Život na vagi' ušla sa 134 kg, a evo kako izgleda danas: 'Počnite misliti na sebe'
4

Često kaže kako joj je emisija promijenila život iz temelja dok je njezina priča i put transformacije postao uzor mnogima. Prije ulaska u show borila se s teškim životnim problemim

VIDEO

Bivša kandidatkinja pete sezone 'Života na vagi', Marica Korolija, ušla je u show s nešto više od 134 kilograma, a u finalnom tjednu vaga je pokazala kako ima 81,8 kilograma. Cijelo to iskustvo pomoglo joj je da stvori zdrave radne navike, krene aktivno trenirati i raditi na sebi. Time je nakon showa izgubila još 18 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

Sada je putem fotografije pokazala kako izgleda danas, a uz nju je podijelila i snažnu poruku pratiteljima.

POGLEDAJTE VIDEO: Momčilo uhvaćen u laži na poligrafu o uletima žena

- Najveći dar koji možeš dati je onaj koji možeš dati sebi. Počni ne davati deset tisuća šansi ljudima koji ne razmišljaju dvaput da li će te povrijediti. Počni razmišljati o tome što je ispravno za tebe, prije nego što razmisliš o tome je li ispravno za druge. Počni ne vjerovati svim lijepim riječima koje ljudi izgovore, već samo vjeruj onima koje ti pokazuju ono što nisu rekli - napisala je Marica.

Marica iz 'Života na vagi' na svadbi istaknula zavidnu liniju
Marica iz 'Života na vagi'  na svadbi istaknula zavidnu liniju

Često kaže kako joj je emisija promijenila život iz temelja dok je njezina priča i put transformacije postao uzor mnogima. Prije ulaska u show borila se s teškim životnim problemima. Imala je problema i sa svojim domom, koji je u posljednjih nekoliko mjeseci počela obnavljati. Marica je, inače, neke od svojih problema već podijelila ranije u emotivnoj objavi na Instagramu.

- Prije otprilike godinu bila sam na dnu. Od četiri posla odjednom prestala je dolaziti zarada od sva četiri (COVID) te sam išla ljudima kositi travu i cijepati drva kako bih mogla platiti račune. I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši, a ona samo šuti i ništa ne govori. Tu istu noć dobila sam broj od njenog sina da ga nazovem jer mu je pričala o meni i prije. Tu istu noć on mi je rekao da sam odličan profil za instruktora (moje trenersko iskustvo) i da što ja mislim o tome.. Naravno, objeručke sam prihvatila. Upisala sam prekvalifikaciju na Učilištu Laura, primljena na Život na vagi te sam promijenila svoj život za 360 stupnjeva - napisala je te dodala: 

- Iz svega ovoga sam naučila da ona izreka doista vrijedi: kada ti život da limune, napravi limunadu. I evo me danas. Sretna sam, ispunjena, živim život punim plućima i okružena sam ljudima kojima vjerujem i koje volim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin