Show

Komentari 20

Marija Husar (45) i zadnje dane trudnoće radi: Pažnju privukla 'znakovitom' maskom na licu

Marija Husar (45) i zadnje dane trudnoće radi: Pažnju privukla 'znakovitom' maskom na licu

Pjevačica posljednje dane trudnoće provodi u studiju. Krenulo je odbrojavanje, a uskoro će sa suprugom Vjekoslavom dobiti sinčića. Za bebu je već sve spremno

Pjevačica Marija Husar Rimac (45) će uskoro na svijet donijeti sina kojeg čeka sa suprugom Vjekoslavom Rimcem. Nedavno je počastila prijateljice u čast dolaska prinove u obitelj, a posljednje trudničke dane iskorištava najbolje što može. No to ne znači da je uzela predah od posla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marija u studiju snima nove pjesme, a pomaže joj glazbenik Matija Dedić (47). 'Okinuli' su i zajedničku fotografiju koju je Matija podijelio na društvenim mrežama.

- Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove - napisao je. 

Nasmiješena pjevačica tom je prilikom pokazala i sve veći trudnički trbuščić. Pažnju je privukla i zaštitnom maskom na licu s likom Gospe. Pjevačica ne skriva koliko joj je vjera bitna u životu te joj je, kako je rekla, veliko bogatstvo. 

Vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine, a nakon toga je objavila video u kojem njezin sin Ivan (6) bira kolica te otkrila kako sa suprugom Vjekoslavom čeka sina. 

Pjevačica je, kako kaže, u 46. godini prirodno zanijela. Svojedobno je rekla kako je trudnoća dar od Boga. Za sinčića je već sve spremno.

- Pripremila sam se, robica je spremna, oprema je stigla. Prijatelji me zezaju da sam kupila pola dućana, ali sve što sam uzela je ono što mi je potrebno. Najviše me veseli, što sve ide u krug, pa kad meni više ne bude trebalo, dobro će doći nekome od mojih prijatelja - rekla je Marija nedavno za magazin Story.hr.

Inače, Marija i Vjekoslav vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene te rada isključivo na duhovnoj glazbi, 2016. stigao im je sin Ivan, a majčinstvo je ispunilo njezin život.