Show

Komentari 124

Husar u 46. godini rodila sina

Husar u 46. godini rodila sina

Marija često ističe svoju posvećenost vjeri pa je prirodno začeće u 46. godini nazvala darom od Boga. Vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine

Marija Husar Rimac (45) rodila je dječaka, javlja Glorija. Njezina sestra, glazbenica Ivana Husar Mlinac potvrdila je sretnu vijest. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Potvrđujem, danas je rodila - kratko je prokomentirala za Gloriju. Inače, njoj i suprugu Vjekoslavu Rimcu ovo je drugo dijete. 

Marija je u utorak objavila 'posljednju' fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički trbuh. U opis fotografije napisala je molitvu Veliča (Hvalospjev Marijin), koja glasi: "Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni. Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene,a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima,a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka".

Husar je ranije ispričala kako je maleni Ivan na dočeku Nove 2020. u Međugorju poželio bracu. Rekla je kako je i ona željela isto te se molila Bogu. Često ističe svoju posvećenost vjeri pa je prirodno začeće u 46. godini nazvala darom od Boga. Vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine.

Najčitaniji članci