Obavijesti

Show

Komentari 34

Marija Štrajh: Ante me je tjerao da vučem 'bijelo'...

Marija Štrajh: Ante me je tjerao da vučem 'bijelo'...
1

Simona je podbola Mariju koja se naljutila i počela spominjati tulume kod Gotovčevih. Zaprijetila je pričom o drogi, a spomenula je i stanovitog Arapa

Simona, Tanja, Marina, Petra i Marija sjedile su za stolom nakon večere, pijuckale vino i frkale duhan. Marija Štrajh prigovorila je curama da su sve popile. Simona joj je rekla da je ostalo malo bijelog pa neka si napravi “četiri dobre granice”.
- To ti sebi napravi i zabij si u nos taj svoj lijepi sređeni - odbrusila joj je Marija i dodala da zna što je radila na nekom tulumu s drugim frajerima dok Ante nije bilo.
- Ante i ja smo sedam godina zajedno i sve smo skupa prošli, a prisjeti se da si i ti bila s nama na jednom tulumu - povišenim tonom zaprijetila joj je Simona. Štrajh je onda počela otkrivati detalje s raskalašenih tuluma Gotovčevih.
- Znam, kad su me htjeli izdrogirat, ajde nemoj zaj... jer me je Ante tjerao da vučem bijelo, ajde ne seri, hoćeš da počnemo pričat o Arapu? Šta se praviš blesava - počela je pričati Marija zaustavivši se da ne otkrije sve jer zna da će Ante poludjeti.